Cruises

Kan je niet kiezen tussen een vakantie in Spanje, Italië of Frankrijk? Combineer ze dan gewoon met een cruise op de Middellandse Zee. Wat dacht je van een familiecruise met MSC of Royal Caribbean. Terwijl je slaapt en ontspant vaart je drijvend resort naar een volgende bestemming. 

Onze topbestemmingen

Middellandse Zee

Douro Riviercruise

Noorse Fjorden

Jouw bestemming?

Liever een kleinschaligere Cruise? Dan is een luxecruise met Seabourn of Ponant beslist een aanrader. Met Holland America Line kan je zelfs op cruise vanuit Amsterdam of Rotterdam. Ideaal voor de Noorse Fjorden. Hou je van kastelen en lekkere wijnen? Dan biedt een riviercruise een boeiend ander perspectief op een bestemming. De schone blauwe Donau, de Douro of de kastelen langs de Loire zijn enkele aanraders.

Cruises & riviercruises in de kijker

MSC World Europa: MSC Cruises nieuw paradepaartje
MSC World Europa Naming Ceremony Event Travel Sterrebeek
Blog
Cruise

5 redenen om je Cruise-vakantie

bij

te boeken

Onze partners voor jouw cruise

Meer dan 25 jaar reiservaring

Bij Event Travel hebben we meer dan 25 jaar reiservaring. We bezochten heel wat droombestemmingen kortbij en ver weg. Maar hoe ziet jouw ideale relaxvakantie eruit? Aan het strand of in een groene regio? Als koppel of met het gezin? Tijd om te golfen, duiken, kuren … of heerlijk niks doen? Zeg ons welke relaxvakantie je voor ogen hebt zodat we je droomvakantie werkelijk kunnen maken.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek