Reserveer veilig én goedkoop een huurauto

5 redenen om je huurauto

bij

te boeken

Een vakantie zonder zorgen? Daar hoort het reserveren van een huurauto zeker bij. We kennen allemaal de ‘typische’ verhuurders die je bij aankomst nog extra verzekeringen proberen aan te smeren omdat dit niet in de prijs is inbegrepen.

Doe je dit niet dan zijn er vaak nog onaangename verrassingen bij het inleveren van je huurauto aan het einde van je vakantie: een bluts, sleutel verloren, platte band, bijbetalen voor extra kilometers of oneerlijke tankregelingen? Daar moet je vaak nog voor bijbetalen. 

Via Goedkope Huurauto in samenwerking met Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Gaat er toch iets mis? Geen probleem. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug.

We doen er alles aan om je voor, tijdens en na je reis zo goed mogelijk te helpen. Want iedereen verdient een vakantie zonder zorgen!

Een auto huren zonder gedoe

Je hoeft je beste onderhandelingstechnieken niet boven te halen om een topdeal in de wacht te slepen. Dankzij de all-informule kruip je met een gerust hart achter het stuur van de nieuwste wagens. Meer nog: je mag een onbeperkt aantal kilometers afleggen!

Eenvoudig een auto huren op vakantie

Rij je graag zelf rond op vakantie? Dan is een huurauto de ideale oplossing. Je boekt hem samen met je reis bij Event Travel. Of beslis je pas op je bestemming dat je een auto wilt huren? Ook dat is nog mogelijk.

Online een auto huren

Een goede huurauto maakt een zorgeloze vakantie helemaal af. Je kan in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer je ergens heen gaat en hoe lang je er blijft. Bovendien is het vaak veel voordeliger én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies te boeken. Daarom werkt Event Travel enkel samen met een betrouwbare partner: Sunny Cars. Of je nu nog thuis bent of al op je bestemming, boek je huurauto snel en gemakkelijk.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.