MSC Cruises

MSC Cruises biedt voor ieder wat wils. De schepen van MSC zijn ideaal voor gezinnen, met volop faciliteiten voor kinderen en rustige opties voor volwassenen. Voor een luxe ervaring kun je kiezen voor de exclusieve Aurea-beleving of het’schip binnen het schip’ met de Yacht Club en een eigen butler.

Reizen uit het aanbod van MSC Cruises

Een schip in een schip: Yacht Club MSC Cruises
Event Travel Sterrebeek - MSC World Europa
Blog
Cruise
Cruisen aan boord van MSC World Europa
MSC World Europa Event Travel Sterrebeek
Reisaanbieding
Cruise
MSC World Europa: MSC Cruises nieuw paradepaartje
MSC World Europa Naming Ceremony Event Travel Sterrebeek
Blog
Cruise
Caraïbische cruise met MSC Seashore
Event Travel Sterrebeek MSC Seashore
Blog
Cruise
Rondreis
Strand & Relax

Waarom kiezen voor MSC Cruises?

Event Travel Sterrebeek Themareis Flam
  1. Gezinsvriendelijk: MSC Cruises staat bekend om zijn kindvriendelijke faciliteiten en programma’s, waaronder kinderclubs, entertainment en activiteiten voor alle leeftijden.
  2. Entertainment: Aan boord van MSC-schepen vinden reizigers uitgebreide entertainmentopties, zoals theater, live muziek, casino’s en nachtclubs.
  3. Aurea-ervaring: Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij, biedt de Aurea-ervaring luxe spa-faciliteiten, privézonnedekken en snelle toegang tot wellness- en fitnesscentra.
  4. Yacht Club: MSC’s Yacht Club biedt exclusieve toegang tot een privégedeelte van het schip met ruime suites, butlerservice, privélounges en restaurants.
  5. Milieuvriendelijkheid: MSC Cruises zet zich in voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, met initiatieven om de impact op het milieu te verminderen.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

MSC Cruises

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.