Over ons

Event Travel is een vakkundig en klantvriendelijk familiaal reisbureau. Omdat we jou de beste vakantie willen bezorgen, sparen we kosten noch moeite. Net dankzij deze jarenlange service groeiden we uit tot een begrip in de regio met een heus klantenbestand van trouwe reizigers.

Al 30 jaar geven we reisadvies voor iedereen op maat

Als onafhankelijk reisbureau hebben we geen verplichtingen naar touroperators toe. Stap je ons kantoor binnen, dan vergelijken we de prijzen met de programma’s of hotels van de touroperators in ons aanbod die het beste aansluiten bij je vraag, zodat we een objectieve keuze kunnen maken in jouw belang.

Persoonlijk reisprofiel

Ben je op zoek naar een weekendje weg dicht bij huis, stippel je graag eindelijk die langverwachte rondreis uit of droom je van een luxe cruise naar de zon of de Noorse fjorden? We gaan je persoonlijk adviseren en begeleiden zodat je wens overeenkomt met de realiteit.

Dankzij deze klantgerichte aanpak kennen we de reisgewoonten en -behoeften van onze reizigers en verliezen we deze voor, tijdens en na de reis niet uit het oog. Zo stellen we samen je persoonlijk reisprofiel op. Je geeft ons aan wat je verlangt van een reis, wat je noden, wensen en voorkeuren zijn. Zo ben je zeker dat je de vakantie krijgt die je voor ogen had.

Service op maat

Een reis boeken doe je niet zomaar bij het eerste het beste reisbureau. Je wilt zeker zijn dat alles vlot verloopt en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor:

  • Zorgeloze vakantie volgens jouw wensen
  • Persoonlijke begeleiding en advies, ook in noodgevallen
  • Volledige opvolging voor, tijdens en na je vakantie

Waarom boeken bij Event Travel en niet online?

Veel mensen gebruiken het internet om de ideale vakantiebestemming te zoeken. Er zijn oneindig veel websites met zoektools die je informatie geven over verschillende bestemmingen en je al meteen doen wegdromen. Je kan er dan ook je beoordelingen en belevingen delen met de buitenwereld als reiziger maar ook hier moet je dit soms in context plaatsen.

De georganiseerde reissector, waar we met Event Travel deel van uitmaken, is heel sterk gereguleerd met onder meer een verzekering tegen financieel onvermogen en liquideitsproblemen.

Online lijkt tijdbesparend want je hoeft niet naar buiten, maar soms zie je echt het bos door de bomen niet meer. Bovendien is online boeken niet voordeliger, alsook de veiligheid bij het online boeken is niet gegarandeerd. Die garantie heb je bij ons wel dankzij onze verzekeringen en een stem dat je te woord staat.


Ons ervaren team

Boeken bij Event Travel betekent vertrouwen, er is altijd wel een medewerker die je al eens gesproken heeft. Een persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk en is vaak ook de doorslaggevende factor bij het boeken van een reis. We vinden het belangrijk dat we altijd bereikbaar zijn voor jou als klant. Wanneer u van op u bestemming contact opneemt, krijg je altijd een vertrouwde stem aan de lijn.

Rudy startte met Event Travel in 1993 en loodste zo het reisbureau decennia lang in een nieuwe reiswereld. In 2017 namen we, Dieter en Veerle, man en vrouw, de fakkel over zodat Dieters vader, Rudy, met een gerust hart op pensioen kon gaan. Hij gaf ons alvast de passie voor reizen mee maar ook vooral de interesse om andere culturen te ontdekken en al het moois dat onze wereld ons te bieden heeft te delen met andere reizigers.

Event Travel Sterrebeek Dieter & Veerle
Samen brengen we je de essentie: belevingen en ervaringen over de hele wereld, met verschillende type vakanties en verschillende reiservaringen. Want dat is waar reizen volgens ons om draait: leren, ontdekken en openstaan voor nieuwe belevingen. En we helpen je daar graag bij.
We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.