Over ons

Man en vrouw reisagent, Dieter & Veerle.

Samen namen we enkele jaren geleden de fakkel over zodat Dieters vader, Rudy, op pensioen kon gaan. We delen de passie voor reizen maar vooral andere culturen ontdekken en al het moois dat onze wereld ons te bieden heeft.

Dieter & Veerle

Event Travel werd opgericht in 1993.

Dieter startte in 2009 in het reisbureau van zijn vader, Rudy Cludts. En Veerle, werkte jaren als Marketing en Communicatie Consulente in de priv├ęsector. In 2017 namen we samen de fakkel over maar achter de schermen, houden Rudy & Sonja nog een oogje in het zeil.

Samen brengen we je de essentie: belevingen en ervaringen over de hele wereld, met verschillende type vakanties en verschillende reiservaringen. Want dat is waar reizen volgens ons om draait: leren, ontdekken en openstaan voor nieuwe belevingen. En we helpen je daar graag bij.

Reisagenten Sterrebeek Veerle & Dieter

Vakantie is een basisbehoefte

Iedereen heeft vakantie nodig. Of dat nu aan de Belgische kust is, in een vertrouwd buurland of op een exotische bestemming. Af en toe ruil je je tuin graag in voor iets nieuws. En zeg nu zelf: er is niets leukers dan je vakantie boeken en wegdromen bij de gedachte aan zonnige stranden, wuivende palmbomen of uitdagende bergtoppen.

Zorgeloos op vakantie

Een reis boeken doe je niet zomaar bij het eerste het beste reisbureau. Je wilt zeker zijn dat alles vlot verloopt en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom klop je aan bij Event Travel. Want dankzij meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor:

  • Zorgeloze vakantie volgens jouw wensen
  • Persoonlijke begeleiding en advies, ook in noodgevallen
  • Volledige opvolging voor, tijdens en na je vakantie