Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises: Nederlandstalig vergezelde cruises met Belgen aan Boord

Event-Travel-Sterrebeek-Hapag-Lloyd-Cruises-Inspiration-Trollfjord

Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises: Nederlandstalig vergezelde cruises met Belgen aan Boord

Event-Travel-Sterrebeek-Hapag-Lloyd-Cruises-Inspiration-Trollfjord

In 't kort

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd cruises
Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd cruises
Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd cruises
8 Hapag-Lloyd Cruises met Belgen aan boord in 2024

In 2024 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op 8 boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Belgische cruiseliefhebbers.

Het betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot Spitsbergen, van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

NOORDKAAP IN DE WINTER

In maart, wanneer de dagen beginnen te lengen in het Hoge Noorden, staat een dromerige winterroute op het programma. Ontdek de natuur van de Noorse fjorden en de Noordkaap in volle sneeuwpracht en beleef tal van avontuurlijke activiteiten. Zoals winterkajakken en honden- en rendiersledetochten.

MIDDERNACHTZON SPITSBERGEN

Ook de 11-daagse expeditie naar Spitsbergen bezorgt je een intense, arctische ervaring. Beleef de magie van de middernachtzon en beland op plekken waar slechts enkelingen je voorgingen. Onderweg vertellen de experts van het expeditieteam je alles over dit fascinerende gebied in geopolitieke schijnwerpers. Aan boord van het schip of rubberen excursieboten krijg je bovendien de kans om walrussen, zeehonden en ijsberen van dichtbij te spotten.

EXPEDITIE ANTARCTICA

Als je dan toch droomt van een expeditiecruise naar Antarctica, kies dan voor een grote ontdekkingsreis via de Falklandeilanden en South Georgia. Alleen aankomst- en vertrekdata liggen vast, al het andere is expeditie in zijn puurste vorm. Het zesde continent laat zich namelijk niet zomaar temmen. Exploreer adembenemende panorama’s van glimmende gletsjers en fonkelende fjorden. En observeer grote kolonies pinguïns, walvissen, pelsrobben en zeevogels in hun natuurlijke habitat.

OPEN DEK

Voor deze expedities reis je aan boord van de HANSEATIC inspiration of HANSEATIC nature. Twee identieke schepen waar avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan. Met meer open dek dan welk ander expeditieschip dan ook. Als passagier ervaar je zo het vrije gevoel van een 8 Nederlandstalig vergezelde cruises speciaal voor Nederlandstalige cruiseliefhebbers ontdekkingsreiziger in openlucht. De wind in je gezicht, de dauw op je huid, in ware pioniersgeest.

GREAT LAKES

Dankzij hun kleinere omvang kunnen deze schepen dieper doordringen in voor andere cruiseschepen onbevaarbare wateren. Eind september vaart de HANSEATIC inspiration zelfs helemaal tot de meesterlijk geschilderde merenlandschappen van de Great Lakes in de VS en Canada.

BESTE CRUISESCHIP TER WERELD

Voor de andere Nederlandstalig vergezelde, culturele cruises ben je welkom aan boord van de EUROPA 2. Meermaals verkozen tot beste cruiseschip ter wereld. Met een maximum van 500 passagiers is dit schip klein genoeg om te genieten van een uiterst persoonlijke service en aan te meren in kleinere havens. Mét het ontspannende comfort van een klein resort.

ZOMERSE ZUIDERZON

Verleng de zomer in het zonnige zuiden en vertrek op 10 september met de EUROPA 2 naar Zuid-Italië. Ontdek fascinerende plekken op het Italiaanse vasteland en op het grootste mediterrane eiland Sicilië. Je verkent pittoreske haventjes, vaart langs majestueuze kustlijnen om je uiteindelijk helemaal te laten inpakken door de onmiskenbare, Italiaanse charme.

ADRIATISCHE ZEE

Alternatief kan je het zuiden van Italië ook met Kroatië combineren. De EUROPA 2 neemt je mee langs de Italiaanse kust naar de idyllische Adriatische Zee. Na Sorrento, Pompei en de Amalfikust, gaat de reis eerst verder naar het Griekse eiland Corfu. Maak ook kennis met de kusten van Montenegro en de baai van Kotor, en ontdek in Kroatië het mooiste van Split, Hvar, Dubrovnik en andere parels van Dalmatië.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises: Nederlandstalig vergezelde cruises met Belgen aan Boord

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.