Hapag-Lloyd Cruises

Bij Event Travel Sterrebeek zijn we verheugd om onze klanten deze unieke kans te bieden om de wereld te verkennen met Hapag-Lloyd Cruises. Deze samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden van kwaliteit, exclusiviteit en een diepgaande reiservaring. Of je nu een ervaren reiziger bent of op zoek bent naar een nieuw soort avontuur, onze samenwerking met Hapag-Lloyd Cruises belooft reizen die je voor altijd zult koesteren.

Hapag-Lloyd Cruises Event Travel Sterrebeek boeg schip

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

  • Verken uitgestrekte landen en continenten op een diepgaande manier.
  • Kom in direct contact met exotische diersoorten en maak kennis met intrigerende culturen te midden van adembenemende, natuurlijke settings.
  • Bovendien beloven de schepen ontspannende dagen vol exclusieve culinaire ervaringen. Dit is de essentie van Hapag-Lloyd Cruises.

Aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises zijn er geen grenzen. Elk schip volgt zijn eigen unieke koers en heeft een geheel eigen karakter. Hoewel ze individueel en onderscheidend zijn, delen de Hapag-Lloyd Cruises-schepen één gemeenschappelijk kenmerk: je reist altijd in een kleine groep van hooguit 199 tot 500 passagiers.

Deze rederij heeft nooit gestreefd naar massavervoer; ze richt zich enkel op het vervoeren van de meest tevreden passagiers. Deze toewijding reikt terug tot de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Benieuwd naar de extra privileges die Hapag Lloyd je kan aanbieden? Klik hier!

 
Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises
Nederlandstalig Vergezelde Cruises met Belgen aan Boord

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

8 Hapag-Lloyd Cruises met Belgen aan boord in 2024

In 2024 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op 8 boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Belgische cruiseliefhebbers.

Het betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot Spitsbergen, van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

Hapag-Lloyd Cruises Event Travel Sterrebeek samenwerking

Hapag-Lloyd aanbiedingen en routes in de kijker

Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises: Nederlandstalig vergezelde cruises met Belgen aan Boord
Event-Travel-Sterrebeek-Hapag-Lloyd-Cruises-Inspiration-Trollfjord
Blog
Cruise
Op cruise in het prachtige zuiden van Italië met Hapag Lloyd
Event Travel Sterrebeek cruise Italië schip
Reisaanbieding
Cruise
Op expeditiecruise in het land van het Noorderlicht met Hapag-Lloyd
Event Travel Sterrebeek expeditiecruise Noorwegen schip
Reisaanbieding
Cruise

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.