Explora Journeys

Een nieuw tijdperk en manier van reizen van luxe oceaanreizen met Explora Journeys! Het leven aan boord van EXPLORA I is levendig en kosmopolitisch, gesitueerd tegen de achtergrond van buitengewone architectuur en aangedreven door milieuvriendelijke technologieën. Je vindt er 461 elegante en comfortabele Ocean-Front Suites met privéterrassen, 6 restaurants en een Chef’s Kitchen, 4 zwembaden, een energieke fitnessruimte, activiteiten, evenementen en  verrijkingsprogramma’s om de geest te prikkelen.

Reizen uit het aanbod van Explora Journeys

Explora Journeys: Gastronomische getijden
Event Travel Sterrebeek Explora 1 gastronomie restaurant Sakura
Blog
Cruise
Mmmediterraan genieten met Explora Journeys
Explora journeys Saint-Tropez
Blog
Inspiratiemagazine
Genieten op de Caraïben met Explora Journeys
Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben schip Explora 1
Blog
Inspiratiemagazine
Cruise

Waarom kiezen voor Explora Journeys?

Event Travel Sterrebeek Explora Journeys zwembad
  1. Ongeëvenaarde Luxe & Comfort :  Explora Journeys stelt de norm voor luxe op zee. Van weelderig ingerichte suites tot uitzonderlijke culinaire hoogstandjes, reizigers zullen zich ondergedompeld voelen in het hoogste niveau van comfort en verwennerij.
  2. Unieke Reisroutes & Bestemmingen : De reisroutes van Explora Journeys zijn niet alleen gewoon uniek, ze zijn ook zorgvuldig samengesteld om de meest fascinerende en afgelegen bestemmingen ter wereld te verkennen. Deze reizen nemen je mee naar ongerepte paradijzen en culturele schatten.
  3. Innovatieve Technologie & Duurzaamheid :  Explora Journeys is toegewijd aan innovatie en duurzaamheid. Het schip is uitgerust met geavanceerde technologie om de impact op het milieu te minimaliseren, en reizigers kunnen met een gerust hart genieten van hun reis.
  4. Exclusieve Ervaringen & Activiteiten : Van spannende avonturen aan boord tot onvergetelijke excursies aan land, Explora Journeys biedt reizigers exclusieve ervaringen die verder gaan dan de gebruikelijke cruise-activiteiten.
  5. Persoonlijke Aandacht & Service : Bij Explora Journeys staat persoonlijke aandacht centraal. Het toegewijde personeel doet er alles aan om de wensen en behoeften van elke reiziger te vervullen, waardoor elke cruise een op maat gemaakte ervaring wordt.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Explora Journeys

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.