Groepsreizen

We merken dat de term ‘groep’ sommigen onder jullie afschrikt omdat dit synoniem zou zijn aan minder vrijheid. WEL daar weten we bij Event Travel verandering in te brengen. Maar wat verstaan we onder een groepsuitstap, een groepsreis, een themareis en een familie groepsreis?

Onze groepsreizen

Begeleide groepsreis

Groepsuitstap

Themareis

Familie groepsreis

Groepsreizen in de kijker

Mekong Cruise Vietnam & Cambodja
Angkor What
Blog
Cruise
Groepsreis
Incentivereizen: Eropuit met je personeel of collega’s?
Event Travel Sterrebeek Incentive reizen
Blog
Groepsreis
Groepsreis: Riviercruise – De Cycladen, de geheime eilanden van de Egeïsche Zee – VOLZET
Event Travel Sterrebeek Groepsreis Cycladen Croisieurope - MV LA BELLE DE L’ADRIATIQUE
Reisaanbieding
Cruise
Groepsreis

5 redenen om je groepsreis

bij

te boeken

Onze partners voor jouw groepsreis

We delen onze 'groepsreizen' op in verschillende types:

Begeleide groepsreis

Begeleiding van A tot Z voor een vakantie zonder zorgen en waar een vooraf bepaald programma gevolgd wordt.

Groepsuitstap

Wij zorgen voor het vervoer, toegangen of eventuele logies en verder bent u vrij om de tijd ter plaatse in te vullen naar eigen wensen. GEEN vooraf bepaald programma of begeleiding van A tot Z maar een competitieve prijs dankzij een groepsaankoop.

Themareis

Wij verzorgen het vervoer en logies met enkele geplande must sees op bestemming. Verder bent u vrij om de tijd ter plaatse in te vullen naar eigen wensen. BEPERKT vooraf bepaald programma met een minimum begeleiding als contactpersoon ter plaatse en opnieuw aan een competitieve prijs dankzij een groepsaankoop.

Familie groepsreis

Een groepsreis op maat van gezinnen. Ook hier voorzien we vervoer, logies en eventuele uitstappen en ook daar bent u volledig vrij om uw eigen programma verder uit te werken ter plaatse. Geen kopzorgen, geen vast programma. Best of both worlds.

Meer dan 30 jaar reiservaring

Bij Event Travel hebben we meer dan 30 jaar reiservaring. We bezochten heel wat droombestemmingen kortbij en ver weg. Maar hoe ziet jouw ideale relaxvakantie eruit? Aan het strand of in een groene regio? Als koppel of met het gezin? Tijd om te golfen, duiken, kuren … of heerlijk niks doen? Zeg ons welke relaxvakantie je voor ogen hebt zodat we je droomvakantie werkelijk kunnen maken.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.