Een schip in een schip: Yacht Club MSC Cruises

Event Travel Sterrebeek - MSC World Europa

Een schip in een schip: Yacht Club MSC Cruises

Event Travel Sterrebeek - MSC World Europa

In 't kort

Een cruise-ervaring met het beste van twee werelden? Veel mogelijkheden én meer privacy en discretie? Aan boord van 13 van hun schepen biedt rederij MSC Cruises de luxeformule MSC Yacht Club aan. Een royaal cruise-concept van exclusieve services en extra verwennerij bovenop de vele resortfaciliteiten.

Event Travel Sterrebeek MSC Cruises Yacht Club
Event Travel Sterrebeek MSC Cruises Yacht Club Butler
Event Travel Sterrebeek MSC Yacht Club Top Lounge
PRIVÉCLUB & DESIGNERSUITE

MSC Yacht Club is een soort schip in een schip op de bovenste voordekken. Een plek van exclusiviteit en rust waar je geniet van de luxe van een privéclub. Uiteraard heb je nog steeds toegang tot de vele ontspanning sen entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip. Je verblijft in een privé-designersuite met tal van extra faciliteiten. Het beste uitzicht heb je vanuit de Top Sail Lounge. Het One Pool Deck biedt dan weer een privézwembad, bubbelbad en zonnedek. En in het exclusieve panoramische restaurant geniet je van een superieure dinerervaring.

BUTLERSERVICE

Dankzij de butlerservice word je steeds in al je behoeften voorzien. Dag en nacht. Ook tijdens het privé winkelen in de boetieks aan boord kan je je laten vergezellen door je butler. Zelfs aan wal geniet je verder van de toegewijde dienstverlening. Stel je eigen excursies samen met tips en advies van gespecialiseerd cruisepersoneel. Zo verloopt ook je vakantie aan land met evenveel privacy, luxe en comfort.

GLOEDNIEUW VLAGGENSCHIP MSC WORLD EUROPA

De luxe van MSC Yacht Club kan je ervaren op 13 schepen van de MSC-vloot, waaronder de MSC World Europa. Het gloednieuwe vlaggenschip werd recent officieel nog gedoopt in Doha, Qatar.

Wij waren persoonlijk aanwezig op de buitengewone maritieme doopceremonie en mochten als een van de eersten het schip verkennen. Een waaier aan nieuwe faciliteiten, lounges, bars en gebouwd in een heel andere stijl. Ook op vlak van uitstootvermindering, energie-efficiëntie en innovatie kondigt dit paradepaardje een nieuw tijdperk van duurzaam cruisen aan.

Lees er alvast meer over in het artikel: Review MSC World Europa.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Een schip in een schip: Yacht Club MSC Cruises

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.