Genieten op de Caraïben met Explora Journeys

Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben schip Explora 1

Genieten op de Caraïben met Explora Journeys

Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben schip Explora 1

In 't kort

Blijf telkens een nacht aangemeerd in de aanleghavens van de boeiendste steden. Zin om je helemaal onder te dompelen in Cartagena, de mooiste erfgoedstad van Colombia? Of een hart voor de jazz van New Orleans?

Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben New Orleans
Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben
Event Travel Sterrebeek Explora Journeys Caraïben Colombia
CARTAGENA, COLOMBIA’S MOOISTE

Cartagena biedt je een tropische mix van cultuur, geschiedenis en natuur. Een nacht voor anker geeft je ruim de gelegenheid om op verkenning te gaan in de ommuurde oude stad (Unesco Werelderfgoed). Voor Spaanse kolonisten ooit de toegangspoort tot Zuid Amerika, nog duidelijk te zien aan de koloniale architectuur. Oude kasseistraten, plaza’s en statige huizen, bedekt met Bougainvillea bloesems. In lokale restaurantjes ontdek je een blend van Caribische cool en de Colombiaanse keuken.

THE BIG EASY

Let the good times roll en ontdek de geboortestad van de jazz: New Orleans, The Big Easy in Louisiana. Ga terug in de tijd en treed in de voetsporen van jazzlegendes zoals Louis Armstrong, Miles Davis, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, John Coltrane en Nat King Cole. Om elke hoek klinkt straatmuziek en leggen klankkunstenaars hun ziel bloot. Sluit de dag zeker af in een van de vele jazzcafés.

RIVIERBOOT MISSISSIPPI

Neem de geschiedenis van New Orleans ook helemaal in je op in de 18e-eeuwse wijk French Quarter en zijn gracieuze gevels, gedrapeerd door smeedijzeren balkons. Of wat denk je ervan om met een rivierboot over de Mississippi te varen?

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Genieten op de Caraïben met Explora Journeys

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.