Reizen buiten het gewone dankzij Asteria Expeditions

Event Travel Sterrebeek Asteria Buiten het gewone

Reizen buiten het gewone dankzij Asteria Expeditions

Event Travel Sterrebeek Asteria Buiten het gewone

In 't kort

Ben je op zoek naar ongerepte natuur of eerder hoogstaande culturele ontdekkingen, heerlijke lokale gerechten, architecturale hoogtepunten, expeditie,…? Start dan je reis met deze brochure. Exclusieve reizen naar bijzondere bestemmingen, daar staat Asteria voor. Deze reizen tonen meer, buiten het gewone maar dan in pure vorm. Ontdek welke groepsreizen mogelijk zijn maar ook welke individuele programma’s we voor je op maat en naar eigen budget kunnen uitwerken.

Event Travel Sterrebeek Asteria Buiten het gewone 2
Event Travel Sterrebeek Asteria Buiten het gewone 3
Event Travel Sterrebeek Asteria Buiten het gewone 4
Waarom werken we samen met Asteria Expeditions?

Asteria biedt een brede waaier aan zowel groepsreizen als reizen op maat aan. Steeds van zeer kwalitatief niveau en met de focus op uitzonderlijke belevingen met respect voor de natuur en de lokale bevolking. Ze gaan steeds op zoek naar authentieke bestemmingen waar je de fauna en flora en de culturele bijzonderheden van het land ontdekt.

Heb je liever een individueel programma op maat en naar eigen budget? Ook dat kan! Ook met dezelfde aanpak waar beleving centraal staat. De groepsreizen geven u een duidelijk beeld van wat Asteria Expeditions zoal kan organiseren. Maar, er is meer. Heeft u zelf een groep of heeft u specifieke wensen? Dan werken we je reis samen op maat uit.

Groepsreizen

Je reist in kleine groepjes van gemotiveerde ‘meerwaardereizigers’. Kortom: een select reisgezelschap van 8 tot 20 personen, begeleid vanuit de vertrekluchthaven. Op elke bestemming werken ze met lokale partners die ze sinds jaren kennen en die borg staan voor een kwalitatieve service.

Keuze uit topbestemmingen zoals: winters en zomers Lapland, IJsland, Sicilië, Armenië, Jordanië, Botswana, Japan, Papoea-Nieuw-Guinea, Groenland, Frans-Polynesië,…

Reizen op maat & individuele reizen

Met een eigen ruime en rijke reiservaringen en een groot netwerk van lokale agenten en gidsen, kunnen we iedere reiswens omzetten in een prachtige (levens)ervaring. Of het nu gaat om een avontuurlijke woestijnreis, een culturele stedentrip of een ontdekkingstocht naar afgelegen natuurgebieden, samen maken we er altijd iets bijzonders van.

Om je kennis te laten maken met hun exclusief aanbod selecteerden we alvast 2 topprogramma’s voor jullie uit:

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Reizen buiten het gewone dankzij Asteria Expeditions

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.