Reisverslag: Groepscruise Denemarken & Noorse Fjorden

Event Travel Sterrebeek Themareis Geiranger

Reisverslag: Groepscruise Denemarken & Noorse Fjorden

Event Travel Sterrebeek Themareis Geiranger

In 't kort

Eind juli hebben we onze allereerste themareis en groepscruise op het nieuwste MSC-schip, de MSC Euribia, gemaakt en kozen we voor een betoverende route naar Denemarken en de adembenemende Noorse fjorden.

Event Travel Sterrebeek Themareis Flam Railway
Event Travel Sterrebeek Themareis Flam
Event Travel Sterrebeek Themareis Noorse Fjorden Oldedalen
“Een Onvergetelijke Groepscruise naar Denemarken en de Noorse Fjorden met MSC Euribia”
Keuzevrijheid voor Onze Reizigers

Eind juli beleefden we onze allereerste groepscruise op het nieuwste MSC-schip, de MSC Euribia, op weg naar Denemarken en de betoverende Noorse fjorden. Onze themareizen bieden niet alleen de voordelen van een groepsreis, maar we wilden ook de vrijheid geven aan degenen die er zelf op uit wilden gaan. Reizigers hadden de keuze om deel te nemen aan georganiseerde excursies in groep, zelf een andere excursie te kiezen, of op eigen houtje op verkenning te gaan. Zo kon iedereen genieten van interessante groepstarieven en toch individueel van hun vrijheid profiteren.

Waarom MSC Cruises en Deze Route?

We hadden verschillende redenen om juist deze route en rederij te kiezen:

  • Prijs/Kwaliteit Balans: MSC Cruises bood de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit en leverde waar voor ons geld.
  • Prachtige Route: De reis omvatte hoogtepunten van Noorwegen en diende als een geweldige eerste kennismaking.
  • Ideale Eerste Cruise: MSC Cruises is ideaal voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar cruises maar nog geen ervaring hebben met massale reizen.
Aurea Balkonkajuiten voor Optimaal Genot

Om rust te vinden en het cruisegevoel ten volle te ervaren, kozen we ervoor om enkel Aurea balkonkajuiten aan te bieden. Deze ervaring omvatte ook de luxe van een apart zonnedek, waar je kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het schip, vooral voor degenen die voor het eerst cruisen, kan dit soms overweldigend zijn.

De Reis Begint

Onze reis startte met een korte vlucht van 1,5 uur naar Kopenhagen. Na alle inchecks en controles stapten we aan boord van het prachtige, maar vooral immense MSC Cruises-schip. Onze groep kreeg meteen de kans om het schip te verkennen en te genieten van de talrijke faciliteiten aan boord.

Eerste Stop: Hellesylt/Geiranger, Noorwegen

Onze eerste stop bracht ons naar Hellesylt/Geiranger, Noorwegen, waar het bezoek aan de Briksdalsbreen-gletsjer absoluut het hoogtepunt van onze reis was. De schoonheid van zowel de wandeling naar de gletsjer als de gletsjer zelf is met geen woorden te beschrijven. We genoten niet alleen van het uitzicht en de natuur, maar werden ook herinnerd aan de geschiedenis door kleine signalen die aangaven hoe ver het ijs ooit reikte.

Tweede Stop: Alesund, Noorwegen

Onze volgende halte in Alesund bood een meer rustige en culturele ervaring. We wandelden door het centrum en langs het vissershaventje om volledig ondergedompeld te worden in de lokale sfeer.

Hoogtepunt in Flam, Noorwegen

Onze reis bereikte een hoogtepunt in Flam, waar we allemaal aan boord gingen van de beroemde treinreis die begon in het pittoreske dorpje Flåm. Deze treinreis wordt beschouwd als een van de steilste en mooiste ter wereld en bracht ons van Flåm aan het einde van de Aurlandsfjord naar de hoge bergen bij het station van Myrdal. Onderweg werden we getrakteerd op adembenemende uitzichten op het prachtige landschap, spectaculaire watervallen en charmante dorpjes.

Terug naar Kiel en Verkenning van Kopenhagen

Op onze terugreis maakten we nog een stop in Kiel en eindigden we met een verkenning van Kopenhagen, waar we de iconische Kleine Zeemeermin niet konden missen.

Conclusie: Een Onvergetelijke Reis

Onze groep was unaniem: het was een prachtige reis waar we een voorproefje kregen van de schitterende natuur van het Noorden. Het smaakte absoluut naar meer! Deze bestemming is ideaal om te verkennen, maar een cruise biedt een uniek perspectief vanaf het water en is een perfecte eerste kennismaking met de regio.

Heb je interesse in deze route of een verkenning van de regio? Laat het ons weten, en we helpen je graag bij het plannen van je reis tot in de puntjes!

Ook een reis als deze beleven?

Event Travel Sterrebeek Themareis Geiranger

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Reisverslag: Groepscruise Denemarken & Noorse Fjorden

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.