Ontdek de nieuwe generatie Expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

Ontdek de nieuwe generatie Expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

In 't kort

Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd Cruises EUROPA 2
Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd Cruises Inspiration Balkoncabine
Event Travel Sterrebeek Hapag Lloyd Cruises Lido Restaurant
Nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

Eindelijk kunnen je dromen van expeditiereizen naar Antarctica en/of Spitsbergen werkelijkheid worden aan boord van de nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises. Met de introductie van de HANSEATIC inspiration en HANSEATIC nature in 2019, heeft Hapag-Lloyd Cruises een innovatieve standaard gevestigd voor expeditiecruises waarin avontuur en comfort harmonieus samenkomen.

De vrijheid van de wind op je gezicht en de frisheid van de dauw op je huid – dit is de ervaring die je als ontdekkingsreiziger in de open lucht ondergaat. Bij Hapag-Lloyd Cruises hechten ze veel waarde aan dit gevoel van vrijheid, en daarom zijn de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen uitgerust met meer open dekruimte dan enig ander expeditieschip.

Bekijk de video hier: Video.

Ervaar de Ultieme Cruisereis met de EUROPA 2

Stap aan boord van de EUROPA 2: een constante laureaat van de titel “beste cruiseschip ter wereld” volgens de Berlitz Cruise Guide. Met een maximumcapaciteit van 500 passagiers biedt de EUROPA 2 de perfecte balans tussen persoonlijke service en het gemak van kleinere havens, alles gecombineerd met het ontspannende comfort van een klein resort.

Aan boord vind je zeven themarestaurants, zodat je altijd kunt genieten van haute cuisine die past bij je stemming – van à la carte Frans, Italiaans of Aziatisch tot moderne sushikeuken. Geniet van ontspanning in een van de zes bars, de OCEAN SPA of de fitnessruimte. De EUROPA 2 biedt uitsluitend suites in zeven verschillende indelingen, variërend van 35 m² tot 114 m².

Bekijk de video hier: Video.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Ontdek de nieuwe generatie Expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.