Verjaardagseditie TOE-RIST magazine – 30 jaar Event Travel

Toerist magazine verjaardagseditie 30 jaar Event Travel

Verjaardagseditie TOE-RIST magazine – 30 jaar Event Travel

Toerist magazine verjaardagseditie 30 jaar Event Travel

In 't kort

Onze 30ste verjaardag laten we niet onopgemerkt voorbij gaan! Het hele jaar door lanceren we acties en nieuwtjes om JULLIE, onze trouwe klanten, in de bloemetjes te zetten. Maar wie zijn we en hoe zijn we in godsnaam tot de naam Event Travel gekomen?

Download ons magazine of vraag je exemplaar aan via mail aan info@eventtravel.be!

Ons reisbureau Event Travel viert zijn dertigste verjaardag en dat willen we graag met je delen! De voorbije jaren mochten we talloze prachtige reizen uitdenken en organiseren. Van korte trips dichtbij tot weidse avonturen naar alle uithoeken van de wereld.

Al drie decennia zijn we je vertrouwde aanspreekpunt voor al je reisdromen. Dertig jaar onafhankelijk en professioneel reisadvies, in samenwerking met bewust geselecteerde partners, ontzorging vóór, tijdens en na de reis. Ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, bleek de voorbije jaren van een onmisbare meerwaarde. Maar elke reis steeds vlekkeloos doen verlopen is bij Event Travel al dertig jaar onze hoofdzaak.

In dit jubileummagazine stellen we ons familiale reisbureau graag nog eens aan je voor. Net als onze passie voor reizen, die ons van generatie op generatie werd doorgegeven. Zelf hopen we die op onze beurt ook weer door te geven. Want de wereld heeft zoveel te bieden voor wie hem wil ontdekken. Daarbij kiezen we resoluut voor een duurzame aanpak.

Vakanties met een duurzaam karakter vind je voortaan ook gebundeld op onze website.

Veel leesplezier,

Het Event Travel-team
Dieter, Veerle, Rudy & Sonja

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Verjaardagseditie TOE-RIST magazine – 30 jaar Event Travel

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.