Val d’Isère : Power Up Week Club Med x Insentials

Event Travel Sterrebeek Club Med x Amandine de Paepe

Val d’Isère : Power Up Week Club Med x Insentials

Event Travel Sterrebeek Club Med x Amandine de Paepe

In 't kort

Club Med hecht bijzonder veel waarde aan welzijn. Daarom hebben ze een unieke samenwerking opgezet met Amandine de Paepe, de oprichtster van het merk voedingssupplementen Insentials. Samen met Amandine organiseren ze een Power Up week. Gedurende de Power Up Week kun je deelnemen aan diverse activiteiten en workshops die zijn ontworpen om je gezondheid te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je algehele welzijn te versterken.

Event Travel Sterrebeek Club Med activiteiten
Event Travel Sterrebeek Club Med Junior Deluxe Familiekamer
Event Travel Sterrebeek Club Med restaurant Le Bellevarde
Insentials & Amandine de Paepe

Amandine de Paepe, oprichtster van het innovatieve merk voedingssupplementen Insentials, is onlangs bekroond met de prestigieuze Veuve Clicquot Bold Woman Award. Dit partnerschap sluit perfect aan bij de waarden van Club Med. Insentials staat bekend om hun hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde vitamines die zich richten op preventieve gezondheid en een evenwichtige levensstijl.

Wat Je kan verwachten?
1. Welzijnslezingen

Amandine de Paepe zal diverse lezingen geven, gericht op het bevorderen van een sterk lichaam en een gezonde geest. Haar expertise en inzichten bieden je waardevolle tips en kennis die bijdragen aan een verbeterd welzijn.

2. Yoga door Heberson

Gedurende de hele week zal yogameester Heberson Oliveira aanwezig zijn om yogawandelingen en Vibhava yogalessen te geven. Yoga beoefenen onder begeleiding van een van de grootste meesters in deze discipline zorgt voor een totale onderdompeling en ultieme ontspanning.

3. Begeleide Wandelingen

Je kunt deelnemen aan begeleide wandelingen door de adembenemende landschappen van Val d’Isère, onder leiding van Amandine de Paepe. Tijdens deze wandelingen zullen er exclusieve verrassingen zijn die de ervaring nog specialer maken.

De Voordelen van de Bergen in de Zomer
1. Volop Activiteiten

In de zomer bieden de bergen je een scala aan sportieve activiteiten zoals wandelen, kajakken, raften, golfen en fietsen. Er is voor elk wat wils, waardoor je kunt genieten van een actieve en avontuurlijke vakantie.

2. Perfect Om Op Te Laden

De bergen zijn de ideale plek om tot rust te komen en op te laden. Probeer Yoga By Heberson of geniet van een ontspannend moment in de spa van onze resorts. De serene omgeving draagt bij aan een gevoel van totale ontspanning en welzijn.

3. Geweldig Voor Gezinnen

De bergen zijn een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen. Er zijn speciale ruimtes voor gezinnen beschikbaar in onze resorts, en tal van gezinsactiviteiten zoals wandelen. Samen genieten van de natuur creëert onvergetelijke herinneringen.

4. Verantwoordelijke en Onvergetelijke Vakanties

Onze georganiseerde circuits en wandelingen met professionele gidsen leiden je over gemarkeerde paden en zijn voorzien van interessante anekdotes. Deze activiteiten zijn ontworpen om bewustzijn te creëren voor de natuur, zodat jouw vakantie niet alleen onvergetelijk, maar ook duurzaam en verantwoord is.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Val d’Isère : Power Up Week Club Med x Insentials

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.