Vakantieprijzen post COVID

Vakantieprijzen post Coronacrisis_Event Travel Sterrebeek

Vakantieprijzen post COVID

Vakantieprijzen post Coronacrisis_Event Travel Sterrebeek

In 't kort

Je hebt het ongetwijfeld al opgemerkt: de prijzen swingen de pan uit na de Coronacrisis. Daar is de prijs van je vakantie jammer genoeg geen uitzondering op. Het aanbod is nog niet terug naar hoe het in 2019 was.

We voorspellen bovendien dat reizen over het algemeen duurder zal worden omdat het aanbod net kleiner is geworden. Zowel qua verblijfplaatsen of accommodaties als voor vluchten. Op bestemmingen waar er in 2019 zes vluchten waren, zijn er nu in sommige gevallen maar drie… Zo zetten ook andere situaties zoals de hoge energieprijzen & de oorlog in Oekraïne extra druk op de ketel.

De Coronacrisis heeft ons ook laten inzien dat we evengoed kunnen genieten van de kleinere, gezelligere verblijfplaatsen maar deze zijn vaak duurder dan de grotere resorts en uiteraard ook sneller volgeboekt. Wat dan weer tegenstrijdig is met het later boeken van de reizen over het algemeen omdat de reiziger door de crisis wat vaker afwacht tot kort voor zijn vakantiedatum alvorens over te gaan tot het vastleggen van zijn vakantie. Al deze factoren zorgen voor een hogere vraag vs het aanbod en zeker in hoogseizoen wat dan ook de prijs bepaald.

Uiteraard blijven we volhouden aan onze belofte om je droomvakantie te blijven zoeken en uitwerken volgens je wensen en ieders budget. Alleen is de uitdaging de dag van vandaag net iets groters geworden. Hou hier dus zeker rekening mee wanneer je op zoek gaat naar je vakantie. Wij helpen je hier alvast graag bij om er de pareltjes uit te halen.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Vakantieprijzen post COVID

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.