Vakantie zonder zorgen start op de luchthaven!

Loung BA_Event Travel Sterrebeek_WEB

Vakantie zonder zorgen start op de luchthaven!

Loung BA_Event Travel Sterrebeek_WEB

In 't kort

Zoals je ongetwijfeld weet is onze leuze: Vakantie zonder zorgen! Om dit ook al vanaf de luchthaven te kunnen waarmaken zorgen we alvast voor meer comfort in samenwerking met Brussels Airport.

Boek vanaf vandaag je comfort services van Brussels Airport via onderstaande links en geniet zo al van bij aankomst in de luchthaven van Zaventem van alle comfort en een vakantie zonder zorgen!

Fast Lane Pass

Met de Fast Lane Pass kan je sneller door de veiligheidscontrole. Dit kan nuttig zijn voor frequent flyers of wanneer het snel moet gaan. Een Fast Lane Pass wordt geleverd als een QR-code op je smartphone.  Scan je pas bij de veiligheidscontrole. Eenvoudig en het je bespaart je tijd zodat je meteen de vakantie in alle rust kan inzetten.

Boek je Fast Lane Pass hier. 

Lounge Pass

Meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken? Aan jou de keuze! De eerste “all-in” ervaring van je reis is een feit. In de Brussels Airport Diamond Lounge is jouw eten en drinken inbegrepen in de prijs.

Alle passagiers kunnen genieten van deze service met de Diamond Lounge-pass los van jouw luchtvaartmaatschappij, reisklasse of frequent flyer status.  Je kan de pass ter plaatse kopen voor € 39  of op voorhand online voor slechts € 34.

Een Lounge Pass wordt geleverd als een QR-code op je smartphone.

Boek je Lounge Pass hier.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Vakantie zonder zorgen start op de luchthaven!

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.