Ultieme relax vakantie op het ongerepte eiland Evia

Event Travel Sterrebeek_Club Med_Gregolimano site

Ultieme relax vakantie op het ongerepte eiland Evia

Event Travel Sterrebeek_Club Med_Gregolimano site

In 't kort

Jezelf in verbinding brengen met de natuur, ver weg van de dagelijkse drukte? Het volledig vernieuwde Club Med Gregolimano op het ongerepte Griekse eiland Evia is de uitverkoren plek om energie te putten. Je vakantie begint direct zodra je met de boot aan het einde van de steiger arriveert.

Event Travel Sterrebeek_Club Med_Gregolimano restaurant
Event Travel Sterrebeek_Club Med_Gregolimano kamer
Event Travel Sterrebeek_Club Med_Gregolimano pool
GRIEKS EILANDLEVEN

Verscholen aan de voet van de bergen, in het hart van 19 hectare natuur en strand, turend over de Egeïsche Zee en haar baai. Geef je over aan het Griekse eilandleven. Een droomlocatie als deze is een uitnodiging op zichzelf om helemaal tot rust te komen.

Alle kamers, suites, hoofdrestaurant Les Pleiades en alle sportieve faciliteiten zitten trouwens sinds kort nog maar volledig in het  nieuw. Club Med Gregolimano verkeert dus in topvorm om je te ontvangen.

WATERSPORTPARADIJS

Nog héél eventjes indommelen in een hangmat onder de dennen? Of toch meteen het azuurblauwe water in? Met maar liefst vier pontons speciaal voor waterskiën, waarvan één voor kinderen van de Mini Club Med, zit je hier op de ideale plek voor een sportieve eilandervaring. Zeilen, wakeboarden, snorkelen en duiken zijn al even verkwikkend.

NIEUW: PADEL

Terug aan land heb je de activiteiten ook voor het uitkiezen. De vier padelterreinen zijn zelfs helemaal nieuw. Of trek het binnenland in voor een ontdekkingstocht naar de zwevende kloosters van Meteora of een dagje Athene. En maak het bij zonsondergang nog even gezellig op de dansvloer in openlucht.

Club Med is gespecialiseerd in luxe, all-inclusive vakantieresorts op uitzonderlijke locaties. Op maat van levensgenieters die complete ontspanning, luxe en privacy zoeken. Vraag ons zeker naar hun aanbod voor meer info!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Ultieme relax vakantie op het ongerepte eiland Evia

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.