Met het gezin door de tijd in themapark Puy du Fou

La Citadelle_Puy Du Fou_Event Travel Sterrebeek

Met het gezin door de tijd in themapark Puy du Fou

La Citadelle_Puy Du Fou_Event Travel Sterrebeek

In 't kort

Met het hele gezin op reis door de tijd, een vakantie vol historische spektakels.
In themapark Puy du Fou op een uurtje van Nantes komt de geschiedenis pas écht tot leven. Een overweldigende tijdreis door historisch Europa voor de hele familie. We gingen alvast zelf op verkenning om dit voor jullie uit te testen!

Les-Chevaliers-de-la-Table-Ronde-Puy Du Fou_Event Travel Sterrebeek
Les Vikings Puy Du Fou Event Travel Sterrebeek
Een reis door de tijd!

Smaakt het Eén-programma ‘het verhaal van Vlaanderen’ naar meer? In dit park komt de geschiedenis echt tot leven. Laat je onderdompelen door meeslepende spektakels met Vikingen, Romeinen en musketiers, en maak een overweldigende tijdreis door het historische Europa. De 21e eeuw vergeet je hier onmiddellijk. Een grote tip voor een familievakantie in Frankerijk.

Enkele dagen na de opening van 8 april in zowel de Vikingen, Romeinen, Musketiers als zowel andere showteams helemaal opgewarmd om jullie te verwelkomen voor een nieuw spektakelseizoen in Themapark Puy du Fou.

In 2023 kunnen  jullie genieten van een nieuwe show “Le Mime et l’Etoile”! Ze gaan terug in de tijd naar het begin van de cinema. In het hart van een filmstudio bekijken ze ​​originele opnames, in een enscenering die uniek is in de wereld.

 

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Met het gezin door de tijd in themapark Puy du Fou

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.