Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden

Seabourn Event Travel Gran Canaria

Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden

Seabourn Event Travel Gran Canaria

In 't kort

Net op het moment dat de winter eindeloos lijkt, start luxerederij Seabourn met enkele zonnige cruises naar de Canarische Eilanden. Wanneer bij ons noordenwind en hagel koning zijn, zet jij koers naar onder andere Maderia, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Bereid je voor op een overdosis verwennerij aan boord van boetiekschip Seabourn Encore.

Seabourn is een pionier op vlak van ultraluxe in cruises en erg geliefd bij Belgen.
Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all-suiteschepen met plaats voor
458 tot 600 gasten. De rederij is bovendien de officiële cruisepartner van Unesco.

La Gomera Seabourn Event Travel Sterrebeek Cruise Canarische eilanden
Lanzarote Seabourn Event Travel Sterrebeek Cruise Canarische eilanden
Seabourn Event Travel Sterrebeek Cruise Canarische eilanden
CREW UIT DE DUIZEND

Trouwe Seabourn-reizigers zullen het beamen: de manier waarop de bemanning zijn gasten in de watten legt, kent zijn gelijke niet. De hele crew beheerst het subtiele evenwicht tussen topservice en toch ‘gewoon doen’. Stijve harken? Niet bij Seabourn. Persoonlijkheid, humor en dat warme thuisgevoel.

LAAT DE WINTER ACHTER

Inschepen is een stukje paradijs betreden. De winter achter je laten in een bubbel van luxe en ruimte, op weg naar zon en warmte. Terwijl het schip zuidwaarts vaart, geniet jij van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square of een luxe ontbijt op het teakhouten dek.

Of trakteer jezelf op een ontspannende massage, zenmoment in de jacuzzi met zicht op de oceaan of champagne en kaviaar op het balkon van je suite?

HIGH TEA À LA WINSTON CHURCHILL

Bij elk eiland zijn er verschillende bijzondere excursies mogelijk. Zoals een rit per dromedaris rond de krater van Montaña del Fuego op vulkaaneiland Lanzarote. Of een walvis- en dolfijnsafari per catamaran voorbij de kusten van Tenerife. En wat had je gedacht van high tea à la Winston Churchill in het wereldberoemde Reid’s Palace Hotel op Madeira?

Uiteraard kan je aan wal ook gewoon op eigen houtje op stap. Los van enig programma. Het schip ligt steeds lang genoeg in de haven. Je hebt alle tijd om volop van elke bestemming te proeven.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.