Sneeuwzekerheid bij Club Med

Event Travel Sterrebeek Club Med ski

Sneeuwzekerheid bij Club Med

Event Travel Sterrebeek Club Med ski

In 't kort

Vanaf de winter van 2024 voegt Club Med een nieuwe vakantiebelofte toe aan het all-inclusive pakket. Het gaat om het nieuwe aanbod ‘Sneeuwzekerheid’. Dit betekent dat G.M.s® verzekerd zijn van een alternatief bergresort in het geval er geen sneeuw ligt in het resort van hun keuze, zowel voor als tijdens hun vertrek.

Zorgen over Sneeuwzekerheid

Je hebt het je waarschijnlijk ook al afgevraagd na dat je je skivakantie hebt geboekt: Ligt er wel genoeg sneeuw, vooral tijdens het tussenseizoen en in de lagergelegen resorts? Daarom heeft Club Med zijn richtlijnen aangepast, zodat je kosteloos kan overstappen naar een ander bergresort (afhankelijk van beschikbaarheid). Met het nieuwe aanbod “Sneeuwzekerheid” kunnen we zo proactief reageren op dergelijke situaties en een duidelijke oplossing bieden.

Club Med’s Toewijding aan Tevredenheid

Deze garantie toont aan dat Club Med ver gaat om jullie tevredenheid te waarborgen. Het stelt jullie gerust om vroeg je wintervakantie te boeken of in de lente de bergen te bezoeken en je geen zorgen te maken over de sneeuwkwaliteit. Met maar liefst 14 bergresorts, waarvan 9 zich boven de 3000 meter bevinden, hebben ze verschillende mogelijkheden om jullie naar een ander resort over te brengen als er onvoldoende sneeuw ligt.

Sneeuwzekerheid” in Detail

Bij onvoldoende sneeuw worden G.M.s overgebracht naar een ander bergresort als meer dan 50% van het normaal geopende skigebied gedurende minstens 2 opeenvolgende dagen gesloten is, vanaf 5 dagen vóór vertrek.

  • Onder voorbehoud van beschikbaarheid en alleen voor dezelfde reisdata.
  • Geen bijkomende kosten indien de kamercategorie wijzigt; geen terugbetaling.
  • De kosten van aanvullende transfers of vervoer zijn voor eigen rekening.
  • Geen garantie voor de Baby- en Petit Club Med.
  • Gratis: inbegrepen in de all-inclusiveformule.
Voordelen van de Aanvullende Reisverzekering Écran Total Snow

Ondanks de toevoeging van de “Sneeuwzekerheid” garantie in het standaard all-inclusivepakket blijft de reisverzekering Écran Total een waardevol voordeel voor jullie. Naast dekking bij annulering, onderbreking van het verblijf en verlies/diefstal/beschadiging van bagage, bevat deze verzekering ook de “Ski Zéro Souci” garantie die kosten voor reddingsacties op en naast de pistes dekt zonder vooruitbetaling.

Bovendien ontvangen jullie met de Sneeuwgarantie van de reisverzekering Écran Total Snow, bij onvoldoende of overmatige sneeuw, een tegoedbon van 500 euro, geldig gedurende 1 jaar vanaf de verblijfsdatum, en hebben jullie de mogelijkheid jullie verblijf te annuleren.

Vraag ons alvast naar de mogelijkheden en we werken graag je sneeuwvakantie uit dat beantwoordt aan je wensen! Zo adviseren we je graag welk resort het beste bij je past!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Sneeuwzekerheid bij Club Med

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.