Review Scheepsbezoek: Celebrity Cruises Silhouette

Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette dining room

Review Scheepsbezoek: Celebrity Cruises Silhouette

Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette dining room

In 't kort

Ons recente scheepsbezoek aan de Celebrity Silhouette, een middelgroot schip van de gerenommeerde rederij Celebrity Cruises, was een zeer aangename ervaring! Ondanks dat het schip in juli 2011 in gebruik werd genomen, blijft het indrukwekkend met zijn gestroomlijnde design, rustige sfeer en ruime interieurs. In dit verslag zullen we onze ervaringen delen en de hoogtepunten van ons bezoek aan boord van de Celebrity Silhouette bespreken.

Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette Le Petit chef 3D Dining
Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette pool
Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette grass
Luxe, Rust en Gezelligheid

Een van de meest opvallende aspecten van de Celebrity Silhouette is de perfecte balans tussen luxe, rust en gezelligheid. Bij aankomst werden we meteen betoverd door de stijlvolle uitstraling van het schip. Hoewel het schip al een aantal jaren in gebruik is, voel je geen moment dat je op een ‘ouder’ schip bent. Het gestroomlijnde ontwerp en de voortdurende zorg voor onderhoud zijn duidelijk zichtbaar.

Ruimte en Verdeling van Gasten

Een ander aspect dat opviel tijdens ons bezoek was de slimme verdeling van de gasten aan boord. Ondanks dat de Celebrity Silhouette een aanzienlijk aantal passagiers kan herbergen, hebben we nooit het gevoel gehad dat het te druk was. Overal aan boord vonden we rustige ruimtes waar je even kunt ontspannen of kunt genieten van het entertainment.

Culinair Genot

Hoewel we tijdens ons bezoek geen kans kregen om de kajuiten te bekijken, werden we getrakteerd op een glimp van de culinaire hoogstandjes die dit schip te bieden heeft. Het buffetrestaurant en de à la carte restaurants straalden pure klasse uit. De variatie in culinaire opties was indrukwekkend en we kregen zeker het gevoel dat fijnproevers hier aan hun trekken komen.

Voorzieningen voor Kinderen

Wat ons nog meer verbaasde, was de aandacht die Celebrity Cruises besteedt aan de jongste cruisers aan boord. Het restaurant “Le Petit Chef” biedt een unieke 3D Dining Experience die zowel jong als oud zal betoveren. Daarnaast was het “Camp at Sea” concept, dat ook geschikt is voor kinderen met autisme, een geruststelling voor ouders. Hierdoor kunnen kinderen zich vermaken en plezier hebben terwijl ze aan boord zijn.

Onze mening?

Ons scheepsbezoek aan de Celebrity Silhouette in Zeebrugge was een zeer aangename kennismaking! Het schip weet perfect de balans te bewaren tussen luxe en gezelligheid, en biedt zowel rustige plekken om te ontspannen als spannend entertainment. Het culinaire aanbod en de aandacht voor kinderen maken dit schip geschikt voor een breed publiek. We kijken ernaar uit om misschien ooit zelf aan boord te gaan en te genieten van alles wat de Celebrity Silhouette te bieden heeft.

Ook een reis als deze beleven?

Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises_Silhouette dining room

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Review Scheepsbezoek: Celebrity Cruises Silhouette

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.