Pauzeren in je eigen varende vakantiehuis met CroisiEurope

Event Travel Sterrebeek peniche anne marie schip

Pauzeren in je eigen varende vakantiehuis met CroisiEurope

Event Travel Sterrebeek peniche anne marie schip

In 't kort

Met de hele familie of een groep vrienden op een originele manier Frankrijk herontdekken? Aan boord van een ‘péniche’ vaar je langs Franse waterwegen tot diep in je geliefde regio. Een geprivatiseerde, drijvende cocon voor fijnproevers en levens- genieters. Met een zeskoppige crew tot uw dienst.

Event Travel Sterrebeek peniche anne marie restaurant
Event Travel Sterrebeek peniche anne marie kajuit
Event Travel Sterrebeek peniche anne marie salon
WAT IS EEN PÉNICHE?

Een ‘péniche’, of spits, is een type binnenschip van exact 38,50 m lang en 5,07 m breed. Specifiek afgestemd op de afmetingen van Franse kanalen en sluizen. Bij wijze van proefproject kocht CroisiEurope in 2014 péniche de Raymonde en bouwde die om tot een modern 5* vakantieschip met schipper, kok en crew. De nieuwe vakantieformule viel duidelijk in de smaak. De rederij liet in België meteen vijf identieke schepen extra bouwen.

11 KAJUITEN

Verrassend genoeg biedt zo’n klein schip plaats aan maar liefst 22 passagiers. Ideaal voor families en vriendengroepen. De 11 kajuiten, waarvan één rolstoeltoegankelijk, zijn elk voorzien van twee bedden en een aparte badkamer met douche, toilet en lavabo. Maak het zeker gezellig in de gemeenschappelijke ruimtes. Er is een bar, een lounge en een restaurant, allemaal met buitenzicht. Buiten kan je genieten in de comfortabele ligstoelen op het zonnedek. Ook de jacuzzi en het terras op het voorsteven worden gegarandeerd verkozen tot ieders favoriete plekjes. Zalig om de oevers en de landschappen voorbij te zien glijden.

AT YOUR SERVICE

Op vakantie in ‘la douce France’ wil je natuurlijk leven als God in Frankrijk. Laat je in de watten leggen door de zes crewleden aan boord en geniet van een persoonlijke service, verzorgd tot in de puntjes. De chef-kok zorgt dagelijks voor verwennerij, met regionale specialiteiten en lokale wijnen. En afhankelijk van wat je ‘s avonds wil eten, doet hij inkopen op de markt. Ook de rest van de reis verloopt zoals jij het wil. De tafels herschikken? Je eigen afspeellijst opleggen tijdens een privéfeestje? Of een quizavond? Jullie hebben het schip voor jullie alleen.

LOIRE, CHAMPAGNE OF PARIJS?

Je kan in zes Franse regio’s van deze reisformule genieten. Varen naar de mediterrane zon en de zachte geur van lavendel in de Provence? De kastelen en abdijen van de Loire? De grand cru’svan Bourgogne of Champagne? Of in Parijs aanmeren aan de voet van de Eiffeltoren? Zeg ons in welk stukje Frankrijk jij de rust van de stille wateren wil ontdekken. We hebben verschillende vaarroutes voor je in petto. Een doorsnee dag bestaat uit een rustige vaartocht door de streek, afgewisseld met bezoeken aan wal. Varend over de kanalen reis je tot diep in het hart van de regio. Tijdens een tochtje de omgeving verkennen? Aan boord zijn fietsen beschikbaar.

DE VERSCHILLENDE ROUTES
 • Kanaal van de Loire – Van Nevers tot Briare
  Een tocht langs het kanaal van de Loire met haar legendarische schoonheid en bronnen van tijdloze inspiratie
 • Kanaal van de Marne naar de Rijn – Van Straatsburg naar Lagarde
  Een authentieke en traditionele cruise op het Kanaal van de Marne naar de Rijn
 • Kanaal van de Provence – Van Arles tot Sète
  Volg de weg die leidt naar de Provence, naar de zon en de zoete geur van lavendel
 • Kanaal van de Marne naar de Rijn – Van Straatsburg naar Lagarde
  Een authentieke en traditionele cruise op het Kanaal van de Marne naar de Rijn
 • Kanalen van Bourgogne
  Drijf sereen op de heilige wateren van de Bourgogne
De cruises van CroisiEurope gaan tot in het hartje van culturen en tradities, en bieden een ruim aanbod aan zorgvuldig geselecteerde excursies. Vraag ons naar hun aanbod!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Pauzeren in je eigen varende vakantiehuis met CroisiEurope

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.