Marokko in love – 10-daagse huwelijksreis

Event-Travel-Marokko

Troeven

In 't kort

Altijd al gedroomd van een huwelijksreis in Marokko? Bij Event Travel maken wij die droom werkelijkheid. Ontdek alle details voor jouw perfecte huwelijksreis in Marokko in deze aanbieding.

Marokko… dat is genieten van de sfeer op het Djemaa El Fnaplein in Marrakech met slangenbezweerders, eetkraampjes en hennakunstenaars. Proef er van lokale gerechten zoals couscous, tajines, geurige kruiden en theeceremonies. En in de soeks onderhandelt u over de prijs van die mooie, kleurrijke sjaal. Laat je betoveren door de magie van Marokko op je huwelijksreis!

Event-Travel-Marokko
Event-Travel-Marokko

Beschrijving

Dag 1 Brussel – Marrakech

Vertrek van Brussel naar Marrakech. Bij aankomst, transfer naar uw riad Les Jardins de la Medina. Deze traditionele riad ligt in het historische centrum van Marrakech, dichtbij het Djemaa el Fna plein. Deze prachtige traditionele riad bestaat uit 36 kamers, exotische tuinen, een zwembad en een spa met een hamam, een stoombad en traditioneel Marokkaanse schoonheidsbehandelingen. Overnachting in Les Jardins de la Medina.

Dag 2 Marrakech (o)

Ontbijt. Halve dag bezoek aan de historische stad Marrakech met gids. Onder andere bezoek aan de grote minaret van La Koutoubia, de souks, de Koranschool en het Bahia paleis. Vrije lunch en namiddag om te genieten van de faciliteiten van de riad. Overnachting in Les Jardins de la Medina.

Dag 3 Marrakech – Agafay (o-a)

Vroeg uit de veren! Als het weer het toelaat staat er een prachtige luchtballonvaart op het programma. Om 5u wacht een chauffeur jullie op en brengt jullie naar de plaats van vertrek van de luchtballonvaart. Tijdens de zonsopgang genieten jullie van een adembenemend zicht vanuit de lucht op Marrakech en omstreken. Na deze vlucht wordt er nog een ontbijt voorzien. Rond 9u30 zijn jullie terug in de riad. Na de lunch wacht een chauffeur jullie op om de Agafay woestijn te ontdekken. Een wild, kaal en woest landschap met licht gesteente. Geniet van de sfeer, de faciliteiten en de bijzondere ervaring in deze uitgestrekte omgeving. ’s Avonds wandeling per dromedaris in de steenwoestijn om de zonsondergang te bewonderen. Diner en overnachting in het luxe tentenkamp The White Camel.

Dag 4 Agafay – Atlasgebergte – Ourika vallei (o-a)

Na het ontbijt wacht de chauffeur u op om 10u aan en neemt u mee langs kleine pistes en blijft weg van de verharde wegen. U passeert in kleine Berberse dorpjes en kunt genieten van de adembenemende uitzichten van Atlasgebergte. In de late namiddag komt u toe in de prachtige Kasbah Bab Ourika. Dit uitzonderlijk hotel staat in een adembenemend landschap in het Atlasgebergte, op de top van de Ourikavallei met zicht op de rivier, groene velden en besneeuwde bergtoppen. Diner en overnachting in Kasbah Bab Ourika.

Dag 5 Ourika vallei (o-a)

Ontbijt. Vrije dag in de Ourika vallei waar jullie kunnen genieten van de faciliteiten van het hotel. Vanuit het hotel kunnen jullie ook verschillende uitstappen doen. Diner en overnachting in Kasbah Bab Ourika.

Dag 6 Ourika vallei (o-a)

Ontbijt. Vrije dag in de Ourika vallei waar jullie kunnen genieten van de faciliteiten van het hotel. Vanuit het hotel kunnen jullie ook verschillende uitstappen doen. Diner en overnachting in Kasbah Bab Ourika.

Dag 7 Ourika vallei – Essaouira (o-a)

Na het ontbijt wacht een chauffeur jullie op voor de rit richting Essaouira. Afspraak met chauffeur aan het hotel om 11u. Aankomst voorzien rond 14u. Deze kuststad heeft een charmante uitstraling met zijn bijzondere witte huizen en blauwe motieven. Vrije namiddag. Overnachting in Riad Chbanate.

Dag 8 Essaouira (o)

Ontbijt. Vrije dag in Essaouira. Bezoek de haven, ontdek hoe arganolie wordt geproduceerd, luister naar de traditionele Gnawa muziek, waag je aan verse vis op de lokale markt of geniet op het strand. Tijdens je wandeling door de stad mag u het Portugese fort en de stadsmuur ook niet overslaan. Overnachting in Riad Chbanate.

Dag 9 Essaouira (o)

Ontbijt. Vrije dag in Essaouira. Overnachting in Riad Chbanate.

Dag 10 Essaouira – Marrakech – Brussel (o)

Na het ontbijt transfer van de riad naar de luchthaven van Marrakech voor uw terugvlucht naar Brussel.

Prijs

Periode                                             Prijs

01/09/2023 – 31/10/2023               €3 130

Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.

Inbegrepen

 • Vluchten met Tuifly
 • Luchthaventaksen en fuel.
 • 5 overnachtingen in Marrakech en Essaouira op basis van kamer en ontbijt.
 • 4 overnachtingen in Ourika en Agafay op basis van half pension.
 • Transfers luchthaven – hotel – luchthaven
 • Privé chauffeur per 4X4 op dag 3, 4 en 7.
 • Diensten van een lokale gids voor ½ dag in Marrakech (inclusief entreegelden).
 • Luchtballonvaart op dag 3.
 • Wandeling per dromedaris in de Agafaywoestijn op dag 3.
 • Documentatiemap per kamer.

Niet inbegrepen

 • Entreegelden (behalve in Marrakech)
 • Overige maaltijden en dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Gebruikelijke fooien
Event-Travel-Marokko

Interesse in Marokko in love – 10-daagse huwelijksreis?

Marokko in love – 10-daagse huwelijksreis

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.