Incentivereizen: Eropuit met je personeel of collega’s?

Event Travel Sterrebeek Incentive reizen

Incentivereizen: Eropuit met je personeel of collega’s?

Event Travel Sterrebeek Incentive reizen

In 't kort

Eropuit met je personeel of collega’s? Of jullie nu op zoek zijn naar een exotische bestemming, het grote avontuur, een ton activiteiten of vooral ontspanning: we verzorgen jullie incentive graag op maat van jullie wensen. Met aandacht voor alle details. Vluchten, verblijf, vervoer ter plaatse, activiteiten, restaurants … Een toffe ervaring voor het hele team!

Event Travel Sterrebeek Incentive reizen activiteit
Event Travel Sterrebeek Incentive reizen rafting
Event Travel Sterrebeek Incentive reizen teambuilding
JOUW INCENTIVEREIS, JOUW WENSEN

Je team in de bloemetjes zetten, motiveren of bedanken? Heb je dan al eens aan een incentive gedacht? We werken die graag voor je uit, volledig op maat, zonder gedoe en geregeld tot in de kleinste details. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Ervaringen van onze klanten

‘Ik heb met Dieter een eerste keer samengewerkt in 2018, toen ik mijn bedrijf Admos aan Cushman & Wakefield had verkocht. Om de deal te vieren zijn we met z’n allen naar Ibiza geweest. Dieter nam hiervoor de volledige organisatie op zich: vluchten, hotel, restaurants, zeilboot, discotheek … Tot op heden werken we nog steeds samen. Zowel privé als zakelijk.”

ANTHONY SHAIKH – Oprichter van Shake Design

“Dankzij de grondige voorbereiding en persoonlijke begeleiding ter plaatse was ons bedrijfsevent een schot in de roos. Werken met een agentschap dat de locatie en de activiteiten kent, zorgt voor een gerust gevoel. Je kent hen en weet dan ook waar je je aan mag verwachten.”

PIETER VAN HEMELE – CEO van Talentus

“Bij Event Travel is alles steeds tot in de puntjes in orde. Wat Event Travel bijzonder maakt, is volgens mij de opvolging van a tot z, een reis kunnen aanbieden in alle vertrouwen en binnen het vooropgestelde budget. Dankzij Veerle en Dieter was ons seminarie in Mallorca een absolute topper. Er volgen ongetwijfeld nog zulke incentives. Bedankt, Event Travel!”

JULIE WYNS – National Field Sales Manager van NUXE Belgium

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Incentivereizen: Eropuit met je personeel of collega’s?

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.