In het kielzog van Darwin met Celebrity cruises

In het kielzog van Darwin met Celebrity cruises

In 't kort

Natuurliefhebbers hebben ongetwijfeld de Galapagoseilanden hoog op hun verlanglijstje staan. Een ontdekkingscruise in de geest van Charles Darwin biedt een onvergetelijke levenservaring die je slechts eens in je leven meemaakt. Laat je telelens thuis, want tijdens de expedities van Celebrity Cruises kom je de bijna mythische dieren van de Galapagos van dichtbij tegen, zelfs dichterbij dan je ooit had durven dromen.

Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises - Galapagos - renders
Event Travel Sterrebeek - Celebrity Cruises - Galapagos
Event Travel Sterrebeek Celebrity Cruises Galapagos Flora schip
LEVEND MUSEUM VAN EVOLUTIE

De Galapagoseilanden liggen ter hoogte van de evenaar, op zo’n 1.000 km voor de westkust van Ecuador. Een exotische archipel, geschapen door spuwende vulkanen en stromende lava. En een levend museum van de evolutie. Letterlijk. Want de observaties die Charles Darwin op de Galapagos deed, waren een belangrijke schakel voor zijn evolutietheorie. De archipel is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds meest buitengewone dier- en plantsoorten. Reuzenschildpadden, bontgekleurde Sally Lightfoot-krabben, darwinvinken, blauwvoetgenten, zeeleguanen … En de galapagospinguïn: de enige pinguïn die je ten noorden van de evenaar kan
vinden.

SPECIFIEKE GALAPAGOS-VLOOT

Een cruise met Celebrity Cruises brengt je oog in oog met de bijzondere dieren en adembenemende landschappen.
Onder begeleiding van gediplomeerde natuuronderzoekers van het Galapagos National Park. Dankzij hun drie Galapagos-schepen, specifiek voor deze eilanden ontworpen, geldt de rederij als dé grote specialist om deze unieke bestemming te ontdekken. Dankzij een
dynamisch positioneringssysteem blijven de schepen bijvoorbeeld roerloos stil liggen zonder ankers uit te gooien. Zo blijft de zeebodem onaangeroerd.

KIES JE SCHIP

De Celebrity Flora is een megajacht voor 100 passagiers, met enkel naar buiten gerichte suites. Voor nog meer individuele service en verwennerij is er de Celebrity Xpedition voor 48 passagiers. Aan boord van de Celebrity Xploration, een privécatamaran voor 16 reizigers, beleef je zelfs een uiterst intieme reis naar de Galapagos.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

In het kielzog van Darwin met Celebrity cruises

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.