Generatie 2.0 aan het roer – Dieter & Veerle

Event Travel Sterrebeek Dieter & Veerle

Generatie 2.0 aan het roer – Dieter & Veerle

Event Travel Sterrebeek Dieter & Veerle

In 't kort

In dit stukje nemen wij jullie graag mee naar de tweede generatie van Event Travel. We vertellen je graag wat meer over hoe wij in de zaak terecht kwamen en wat we deden voor deze unieke job.

Dieter
AL DOENDE GELEERD

“In 2009 stapte ik mee in de zaak van onze pa en aanvankelijk deed ik ook nog verder als zelfstandige in de eventsector. De knowhow en contacten die ik daar had vergaard, zijn ook vandaag nog een belangrijke troef. Vandaar nog steeds onze voeling met incentivereizen en events.”

“Net als onze pa leerde ik al doende de kneepjes van het vak en hielp ik Event Travel op mijn beurt verder groeien. We evolueerden mee met nieuwe partners en de sector, zoals met nieuwere en betere boekingssystemen.”

Na verloop van tijd ging Dieter dan ook voltijds in het reiskantoor aan de slag. En sinds Veerle en hij de fakkel volledig overnamen in 2017, zijn ze allebei zeven dagen op zeven met reizen bezig.

Dieters persoonlijke favoriete vakanties? Eropuit tijdens een rondreis in de VS en Canada, en qualitytime met het gezin op de Canarische Eilanden en in Spanje.

Veerle
ALTIJD OP ONTDEKKING

Na jarenlange marketingervaring in de privésector en een eigen weg als zelfstandig marketingconsulente, is ook Veerle niet meer uit het reisbureau weg te denken. In 2017 startte ze net als Sonja eerst voornamelijk achter de schermen. Sinds 2021 werkt Veerle 100% in de zaak mee en neemt ze ook een deel van de verkoop op zich. En de frisse, nieuwe stijl en Toerist-sweatercollectie, daar valt intussen niet meer naast te kijken.

“Samen brengen we je de essentie: belevingen en ervaringen over de hele wereld, met verschillende types vakanties. Want dat is waar reizen volgens ons om draait: leren, ontdekken en openstaan voor nieuwe indrukken. En dat alles mooi gepresenteerd. Zelf ben ik helemaal verkocht aan de Caraïben en cruises. En met onze dochter Nelly staat ook de derde generatie al te trappelen van ongeduld. Met ons drietjes gaan we graag op ontdekking in de wereld.

Kom alvast meer te weten over ons kantoor en wat we voor je kunnen betekenen in de verjaardagseditie van ons magazine! Download het magazine of vraag je exemplaar aan via mail aan info@eventtravel.be!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Generatie 2.0 aan het roer – Dieter & Veerle

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.