Een unieke samenwerking: Samen op weg naar Ontspanning, Sport en Familie!

Event Travel Sterrebeek partnership - David Lloyd Sterrebeek

Een unieke samenwerking: Samen op weg naar Ontspanning, Sport en Familie!

Event Travel Sterrebeek partnership - David Lloyd Sterrebeek

In 't kort

Een Match Made in Heaven!

We zijn verheugd om een bijzondere samenwerking aan te kondigen die de grenzen van conventionele partnerships overstijgt! Onlangs zijn we een leuke samenwerking aangegaan met David Lloyd Sterrebeek. Door onze gedeelde waarden van ontspanning, sport en familie, voelt deze samenwerking als een match made in heaven!

Event Travel Sterrebeek partnership - David Lloyd Sterrebeek Spa
Event Travel Sterrebeek partnership - David Lloyd Sterrebeek Zwembad
Event Travel Sterrebeek partnership - David Lloyd Sterrebeek
Samen vooruit: Acties het hele jaar door

Het komende jaar belooft een periode te worden vol met boeiende acties en voordelen voor zowel onze gewaardeerde klanten als de leden van David Lloyd Sterrebeek. We zullen samenwerken om unieke ervaringen te creëren die de gemeenschap versterken en mensen samenbrengen.

Eerste gezamenlijke inspanning: Steun aan Chemotivé

Onze eerste gezamenlijke inspanning was de recente sponsoring van een prijs voor de succesvolle 24-uurs marathon georganiseerd door David Lloyd Sterrebeek, waarbij geld werd ingezameld voor Chemotivé, een lokaal initiatief gericht op het ondersteunen van kankeronderzoek. Als blijk van dank en waardering schonken we een Champagne weekend weg aan één van de deelnemers, geselecteerd via loting.

Ondersteuning voor Chemotivé

Chemotivé streeft naar een wereld zonder kanker door middel van onderzoeksondersteuning. Bezoek hun website op https://www.chemotive.com/ om te ontdekken hoe ook jij kunt bijdragen aan deze belangrijke missie.

Ontdek David Lloyd Sterrebeek

Als je benieuwd bent naar de exclusieve sportclub van David Lloyd Sterrebeek, nodigen wij, Dieter & Veerle, je van harte uit om een kijkje te nemen. Bij ons eerste bezoek waren we meteen onder de indruk: dit is als een vakantieoord in ons eigen dorp! David Lloyd biedt een scala aan ongeëvenaarde faciliteiten, waaronder ultramoderne fitnessruimtes, luxe spa’s, talloze groepslessen, binnen- en buitenzwembaden, tennis- en padelbanen, en nog veel meer.

Een All-in Principe

Het all-inclusieve principe van David Lloyd is ook iets om te bewonderen! Het restaurant is een ideale ontmoetingsplaats om te genieten van lekker eten en drinken, terwijl extra faciliteiten zoals de kinderopvang, diverse kinderactiviteiten en een business lounge zorgen voor een totaalbeleving voor alle leden.

Volg Onze Avonturen
Het is dan ook geen verrassing dat we graag de vakantiesfeer opzoeken in Sterrebeek! Blijf op de hoogte van onze gezamenlijke initiatieven door David Lloyd Sterrebeek en Event Travel Sterrebeek te volgen op Facebook en Instagram!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Een unieke samenwerking: Samen op weg naar Ontspanning, Sport en Familie!

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.