Een reis door de generaties heen – Rudy & Sonja

Event Travel Sterrebeek Rudy & Sonja oprichters

Een reis door de generaties heen – Rudy & Sonja

Event Travel Sterrebeek Rudy & Sonja oprichters

In 't kort

Graag nemen we je mee op een reis door de jaren heen. Wat begon als gerant in een Brico, eindigde in een reisbureau met voor iedereen een reis op maat gemaakt.

VAN VIJZEN NAAR REIZEN?

Voor Rudy in 1993 Event Travel overnam, was hij altijd gerant bij Brico. Eerst in Zaventem (1978-1988) daarna in Sint-Pieters-Leeuw (1988-1993). Hij was dus nog geen reisagent toen, maar de reismicrobe had hij wel al te pakken. Want naast de doe-het-zelfwinkel bood hij via een eigen foldertje ook vakantiewoningen aan. Aan zee en in het Zwarte Woud.

Op zoek naar een partner die zijn appartementen en vakantiehuizen in zijn aanbod kon opnemen, stapte hij reisbureau Event Travel binnen. Toen nog om de hoek op nummer 18, nu eetcafé Het Geheim. Het reisbureau leunde echter tegen het faillissement aan, dus besloot hij maar om het kantoor over te kopen en de verhuur zo zelf in orde te brengen. Dat leek hem zo gek nog niet.

Hij wist zich de stiel van reisagent eigen te maken en vanaf 1999 ging ook Sonja aan de slag achter de schermen van het reisbureau. Vandaag is de verhuur van vakantiehuizen nog steeds een vaste specialiteit van Event Travel.

FAN VAN RIVIERCRUISES

Nu genieten Rudy en Sonja van hun appartement op Tenerife, en ze houden er nog altijd van om zelf veel te zien en te beleven. “Riviercruises weten ons bijvoorbeeld altijd te bekoren, een schitterende manier om verschillende Europese steden in één reis te combineren. Ook voor kortere trips, zoals een verlengd weekendje cultuur of gastronomie. Want langs de rivieren van Europa vind je niet alleen eeuwenoud erfgoed, maar ook beroemde wijnstreken.”

PIONIER IN VLAANDEREN

Na de komst van het internet kwamen het toenmalige Jetair en andere touroperators met de eerste elektronische boekingssystemen voor de dag. Event Travel was een van de eerste reiskantoren om dat te integreren in de dagelijkse kantoorwerking. Hij zal er zelf niet over opscheppen, maar op vlak van technologische innovatie was Rudy een pionier in Vlaanderen.

Kom alvast meer te weten over ons kantoor en wat we voor je kunnen betekenen in de verjaardagseditie van ons magazine! Download het magazine of vraag je exemplaar aan via mail aan info@eventtravel.be!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Een reis door de generaties heen – Rudy & Sonja

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.