Duizend-en-een magische momenten met Pegase

Abu Dhabi Pegase Event Travel Sterrebeek Grand Mosque

Duizend-en-een magische momenten met Pegase

Abu Dhabi Pegase Event Travel Sterrebeek Grand Mosque

In 't kort

Van de zeven emiraten is Abu Dhabi veruit het welvarendste. De snel groeiende metropool aan de Perzische Golf is dan ook continu in ontwikkeling, goed te zien aan de immer veranderende skyline. Kies voor Pegase om Abu Dhabi ten volle te beleven en geniet van een vakantie vol superlatieven.

Abu Dhabi Pegase Event Travel Sterrebeek YAS island
Abu Dhabi Pegase Event Travel Sterrebeek Desert
Abu Dhabi Pegase Event Travel Sterrebeek Emirati
LOUVRE ABU DHABI

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het culturele district op Saadiyat Island. Naast prachtige paleizen en eeuwenoud erfgoed, zijn er majestueuze musea zoals het Louvre Abu Dhabi en het Guggenheim Abu Dhabi. In 2023 komt daar met het Abrahamic Family House een belangrijke trekpleister bij. Het monument – bestaande uit een synagoge, een kerk én een moskee –  hoopt een baken te worden van begrip en vreedzaam samenleven.

GROTE PRET OP YAS ISLAND

Yas Island is dé entertainmenthub voor jong en oud. Met bijna eindeloze mogelijkheden om je ogen uit te kijken en unieke belevenissen. Ferrari World, Yas Waterworld en Warner Bros World zijn maar enkele van de adembenemende themaparken. Het F1-circuit van Abu Dhabi is dan weer een must voor snelheidsduivels en adrenalinejunkies. Eén of twee maal per week wordt het trouwens opengesteld voor wandel- en fietstochten. Wil je hier in alle luxe overnachten? Dan stellen we graag een verblijf in het W Abu Dhabi Yas Island of het Hilton Abu Dhabi Yas Island voor.

SEAWORLD ABU DHABI

Het National Aquarium van Al Qana is momenteel het grootste aquarium van het Midden-Oosten. Binnenkort komt daar met SeaWorld Abu Dhabi nog eens het grootste van de hele wereld bij. Het aangrenzende, geavanceerde kenniscentrum belooft minstens even imposant te worden. Je leert er alles over de ecosystemen en het zeeleven in de Perzische Golf. En behalve maritiem onderzoek,  verzorging en redding van de zeedieren, wordt dit het allereerste centrum in de Verenigde Arabische Emiraten voor rehabilitatie en vrijlating in het wild.

ONVERGETELIJKE WOESTIJNERVARINGEN

De Rub al-Khali ofwel ‘Het Lege Kwartier’ is exact hoe je je een woestijn voorstelt: de grootste ononderbroken zandmassa ter wereld. Maar met Pegase beleef je hier tal van onvergetelijke woestijnervaringen. Zoals valkerij, fat-tyre fietsen, barbecues bij kampvuur en shows met woestijnjachthonden. Of kies voor ‘dune bashing’: met een 4×4 door de woestijn stuiven!

ONTMOET DE BEDOEÏENEN

Op zoek naar authentieke ervaringen met de lokale bevolking? Vraag ons dan zeker naar de ‘Emirati Experience’ van Pegase. Geniet van een traditionele maaltijd met Emirati, een kamelenrace, een bezoek aan de bedoeïenen op een lokale boerderij, een  picknick met locals, een exclusieve tour door de nachtelijke woestijn en meer … 

Pegase Privileges

  • Steeds een vaste prijs. Geen fuel- of wisselkoerssupplementen.
  • Handbagage én ruimbagage altijd inbegrepen.
  • Golf- of duikmateriaal gaat gratis mee.
  • Privé-luchthavenvervoer thuis en op bestemming.
  • Sneller door de luchthaven dankzij Fast Lane-service.
  • Ontspannen wachten in businesslounge op Brussels Airport.

 

Reizen verruimt onze blik op de wereld. Met Pegase beleef je dat nog intenser. Al meer dan dertig jaar neemt de touroperator je mee naar de mooiste plaatsen op aarde in de meest exclusieve omstandigheden. Je ontgint vreemde culturen, onbekende aroma’s en onverwachte smaken en verblijft in luxueuze hotels die uitblinken in comfort, service en beleving. Droom weg terwijl Pegase & Event Travel elk detail van je vakantie verzorgen, zodat jij enkel hoeft te genieten. Een vakantie zonder zorgen!

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Duizend-en-een magische momenten met Pegase

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.