Dierenopvang tijdens je vakantie

Dierenopvang Event Travel Sterrebeek

Dierenopvang tijdens je vakantie

Dierenopvang Event Travel Sterrebeek

In 't kort

Als reisagentschap is het onze job om je ideale vakantie te vinden voor het hele gezin. Maar al te vaak moet je geliefde viervoeter thuis blijven of moet je opvang vinden terwijl je op vakantie bent. Als jouw reisagent vinden we het dan ook onze verantwoordelijkheid om ook eens dierenopvang tijdens de vakantieperiodes onder de aandacht te brengen. Dit vooral naar aanloop van de zomer.

Zie je het niet meteen zitten om te reizen met je hond of kat? Dan wil je zeker en vast wel dat hij/zij goed opgevangen wordt en ook tijdens je vakantie verwend wordt! Maar waar vind je een knusse warme tijdelijke thuis?

Heb je vrienden of familie waar je beestje bij terecht kan? Super! Maar vergeet zeker ook niet mee te geven wie je vaste dierenarts is met het telefoonnummer en het gezondheidsboekje achter te laten. Zo ben je zeker dat in geval van nood je diertje goed en juist verzorgd wordt. En zorg er zeker voor dat er genoeg eten in huis is.

We helpen je graag verder met enkele tips en waar je zeker rekening mee dient te houden:

  • Probeer een pension te kiezen met zo weinig mogelijk honden om de overgang van thuis naar pension wat minder indrukwekkend te maken voor je beestje.
  • Zoek honden- of kattenpensions die in het bezit zijn van een certificaat met een vaste dierenarts onder contract.
  • Iedereen die geregeld honden of katten, toevertrouwd door hun eigenaar,  onderdak en de nodige zorgen geeft, gedurende beperkte tijd en tegen vergoeding moet hiervoor erkend zijn als pensionhouder door de dienst Dierenwelzijn, ongeacht het aantal dieren dat men opvangt. Opvang zonder overnachting is ook een pensionactiviteit en dus erkenning plichtig.

Hieronder vind je alvast de lijst van erkende dierenpensions.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Dierenopvang tijdens je vakantie

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.