De ultieme inpaklijst voor je viervoeter

Event-Travel-reizen-met-huisdieren-1

De ultieme inpaklijst voor je viervoeter

Event-Travel-reizen-met-huisdieren-1

In 't kort

De wijde wereld in trekken met je huisdier? De vakantie is het ideale moment om wat extra tijd te spenderen met je trouwe viervoeter, maar waar begin je bij het inpakken van alles? Waar moet ik rekening mee houden? En wat mag ik zeker niet over het hoofd zien? Een goede voorbereiding is dan ook de sleutel om een geweldige vakantie te hebben met je hond. Wij helpen je hiermee alvast een stapje verder.

Ho! Wacht even! Kan je niet wachten om meteen in te pakken aan de hand van de inpaklijst hieronder? Voordat je gaat is het belangrijk om een aantal dingen te controleren. Bij het samenstellen van deze inpaklijst voor je hond op reis hebben we gekeken naar wat we zelf altijd meenemen als de hond meegaat op vakantie.

Op deze inpaklijst hebben we enkele zaken gezet die wij het allerbelangrijkste vinden en/of die onmisbaar of zelfs verplicht zijn op bestemming. Uiteraard neem je genoeg te eten en drinken voor onderweg en de plaats van bestemming mee, maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan wat je nodig hebt in de auto voor een veilige reis of eventuele medicatie?

Overloop even onze checklist voor je vertrekt om zeker te zijn dat je aan alles hebt gedacht!

Extra tips voor je op vakantie gaat:

  • Ga vóór je vertrek langs bij de dierenarts voor wat basistips, een balans van de gezondheid van je dier, eventuele vaccinaties, een behandeling tegen parasieten enz.
  • Denk eraan je dier, vooral als het een hond is, te verzekeren tegen mogelijke schade aan derden, en dat met een familiale verzekering.
  • Denk er tevens aan een bakje voor vers water mee te nemen, zodat je je dier kunt hydrateren en beschermen tegen een hitteberoerte (laat hem niet achter in een auto die in de volle zon staat).

Tenslotte kan je hieronder de ultieme checklist downloaden voor je vertrekt.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

De ultieme inpaklijst voor je viervoeter

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.