Bestemming in de kijker: Portugal

Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review

Bestemming in de kijker: Portugal

Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review

In 't kort

Deze paasvakantie trokken we er een weekje op uit naar de Algarvestreek in Portugal. Een land en streek waar we al veel goeds van hebben gehoord maar dat we nog graag met onze eigen ogen gingen verkennen en vooral leren kennen. Wanneer je denkt aan lange stranden, prachtige baaitjes, lekker eten en warme sfeer is Portugal vaak niet de eerste bestemming dat in je opkomt. Volledig onterecht.

Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review
Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review
Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review 3
Winterbestemming?

Populaire winterbestemmingen of tussenseizoensbestemmingen zijn vaak de Kaapverdische of Canarische eilanden maar ook het zuiden van Portugal mag je zeker aan je verlanglijstje toevoegen. Met een gemiddelde temperatuur tussen 20 en 25 graden was het aangenaam vertoeven en genieten van de rust en de natuur.

Toeristisch trekpleister?

In tegenstelling tot andere bestemmingen was het hier niet over de koppen lopen en genoten we van een aangename toeristische drukte. Niet drummen aan het zwembad, geen lange zoektocht voor een mooi plekje op het strand en prachtige wandelroutes. Ook met een huurwagen kan je perfect de streek op eigen ritme verkennen.

Aangezien je hier ook niet het massa toerisme tegen komt geniet je nog van democratische prijzen op een terrasje en wandel je rustig door de straatjes in Faro bijvoorbeeld. Een bestemming dat een mooie mix biedt aan natuur, strand, rust en cultuur in aangename temperaturen.

De verscheidenheid van Portugal

De eerste kennismaking met Portugal is vaak dankzij een citytrip naar Lissabon of Porto. Maar overweeg zeker de bestemming voor je zonvakantie. Wij waren alvast aangenaam verrast door de verscheidenheid van de regio en kijken uit om meer moois te gaan ontdekken. Een rondreis om ook centraal Portugal te ontdekken kan perfect aangevuld worden met een strandverblijf.

Het beste van verschillende type vakanties dus! Wij zijn alvast fan en keren zeker terug!

Vraag ons naar onze individuele rondreizen of hotelvakanties voor meer info.

Ook een reis als deze beleven?

Event Travel Sterrebeek Faro Portugal Review

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Bestemming in de kijker: Portugal

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.