Bestemming in de kijker: Lapland

Event Travel Sterrebeek Huskysafari Familiegroepsreis

Bestemming in de kijker: Lapland

Event Travel Sterrebeek Huskysafari Familiegroepsreis

In 't kort

Fins Lapland is een bestemming dat alle verwachtingen overtreft. Een ware winterwonderwereld waar de adembenemende schoonheid van de natuur samensmelt met unieke culturele ervaringen. Tijdens onze onvergetelijke reis hebben we de kans gehad om de pracht en praal van dit magische land te ontdekken.

Event Travel Sterrebeek Sneeuwscootersafari Familiegroepsreis
Event Travel Sterrebeek Rendierboerderij Familiegroepsreis 2
Event Travel Sterrebeek Rendierboerderij Familiegroepsreis 3
Lapland: Een betoverend land vol natuurlijke pracht en avontuur!
Genieten in een Winter Wonderland

We begonnen ons avontuur met het besturen van sneeuwscooters over uitgestrekte vlaktes, bedekt met een dik pak sneeuw. De sensatie van het glijden over de bevroren meren en door dichte bossen is met geen woorden te beschrijven. Het gevoel van vrijheid en opwinding was ongeëvenaard en met elke bocht genoten we van een nieuw adembenemend uitzicht.

Maar Lapland bood zoveel meer dan alleen sneeuwscooteren. We dompelden onszelf onder in de lokale cultuur en tradities door een bezoek te brengen aan een rendierboerderij. Daar leerden we over de unieke relatie tussen de Lappen en hun rendieren, die van essentieel belang zijn voor hun levensonderhoud. We maakten een korte sleetocht, voortgetrokken door deze majestueuze dieren, en voelden ons even deel van hun oude, tijdloze wereld.

Een andere onvergetelijke ervaring was de huskysafari. We werden begroet door enthousiaste husky’s, klaar om ons mee te nemen op een opwindende rit door besneeuwde bossen en over bevroren paden. Het geblaf van de honden en het geluid van de slee die over de sneeuw gleed, creëerden een onvergetelijke symfonie van avontuur en vreugde.

Een oase aan rust en natuur

Tijdens onze sneeuwwandelingen werden we betoverd door de serene rust van de natuur. Het knerpen van de verse sneeuw onder onze voeten, de kristalheldere lucht en de majestueuze berglandschappen lieten ons sprakeloos achter. Het was alsof we een andere wereld betraden, ver weg van de drukte en stress van het dagelijks leven.

HET hoogtepunt van deze reis

En dan, het hoogtepunt dat al onze zintuigen in vervoering bracht: het Noorderlicht. Woorden schieten tekort om de betovering van dit natuurverschijnsel te beschrijven. De dansende lichten in de nachtelijke hemel, met hun groene, paarse en roze tinten, creëerden een magische symfonie van kleuren en vormen. Het was een moment van pure verwondering en nederigheid, een herinnering die ons voor altijd zal bijblijven.

Ijs zoals je het nog nooit zag

Om onze reis compleet te maken, brachten we een bezoek aan de Snow Village, een architectonisch meesterwerk volledig gemaakt van ijs en sneeuw. De met de hand gebeeldhouwde ijssculpturen, de glinsterende ijskamers en het adembenemende ijshotel waren een eerbetoon aan de schoonheid en het vakmanschap van de Lapse cultuur.

Meer dan een bestemming

Lapland is niet alleen een bestemming, het is een ervaring die je van de ene verbazing naar de andere brengt. De majestueuze natuur, de unieke culturele tradities en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking maken van Lapland een ware parel in het noorden. Het is een plek waar je jezelf kunt verliezen in de schoonheid van de natuur, waar avontuur wacht op elke hoek en waar je herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Als je op zoek bent naar een bestemming die je betovert en je hart verwarmt, kijk dan niet verder dan Lapland. Het is een plek waar dromen werkelijkheid worden en waar de magie van de natuur je omarmt. Durf jezelf onder te dompelen in de pracht van Lapland en laat je betoveren door zijn ongeëvenaarde schoonheid.

Ben je alvast betoverend door deze bestemming? Dan nodigen we je graag uit om ons te vergezellen tijdens onze familiegroepsreis in de Krokusvakantie 2024! Meer info op: https://eventtravel.be/in_de_kijker/familiegroepsreis-fins-lapland-winters-shortbreak-krokus/

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Bestemming in de kijker: Lapland

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.