Bestemming in de kijker: Curaçao

Event Travel Sterrebeek Curaçao

Bestemming in de kijker: Curaçao

Event Travel Sterrebeek Curaçao

In 't kort

Een luilekkervakantie op Curaçao is nog maar het begin. Op het eiland wacht ook een flinke dosis actie, sport en adrenaline. Duiken in Caribische diepten? De golven bedwingen tijdens een kitesurfsessie? Een balletje slaan in de bries van de passaatwind? De tintelende runner’s high van een marathon? Allemaal mogelijk in dit sportieve paradijs!

Event Travel Sterrebeek Curaçao strand
Event Travel Sterrebeek Curaçao
Event Travel Sterrebeek Curaçao
WATERWAAGHALZEN, OPGELET!

Onder water kan je op maar liefst 70 snorkel- en duiklocaties de uitdaging aan gaan. Maar ook boven de golven beleef je voldoende actie. Een van de beste plekken voor kitesurfers is Sint Joris Baai. Van beginners tot pro’s: iedereen is welkom. Het water is rustig en de wind waait van zee richting land, ideale condities dus. Of ga je liever suppen? De keuze is aan jou!

GOLFEN TUSSEN DE GOLVEN

Curaçao telt drie golfbanen, elk met een uniek karakter. Old Quarry Golf Course is een 18-holesgolfbaan in een onvergetelijke setting, met uitzicht op de Caribische Zee en de lagune Spaanse Water. Op de green van Blue Bay Golf kan je al even tropisch golfen. Curaçao Golf & Squash Club is dan weer de oudste baan van het eiland, met een centrale ligging in Emmastad. Eén en al historie, charme en karakter, al sinds de jaren 30.

HIKING & BIKING

Curaçao biedt heel wat mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van het eiland te voet te ontdekken. Neem deel aan tal van indrukwekkende hikes. Liever een fietsavontuur? Verschillende mountainbikepaden laten je heel wat moois zien. Dwars door de zoutpannen, de ruige noordkust en de voormalige plantages.

Curaçao is de perfecte uitvalsbasis om de batterijen op te laden met een deugddoende vakantie. Vraag ons naar deze bestemming en vluchtmogelijkheden.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Bestemming in de kijker: Curaçao

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.