TOE·RIST collection zwart

PE·TIT TOE·RIST – de hoodie voor coole kids die zorgeloos op reis gaan.

Na het succes van onze sweatercollectie voor volwassenen lanceren we trots onze kindercollectie PE·TIT TOE·RIST! Met de TOE·RIST collection scoor je DE perfecte reisoutfit voor de typische ‘toerist’! Een zachte en warme hoodie voor deze wisselvallige dagen. Stel zelf je hoodie samen in de kleur en bedrukking van je keuze!

Bestel NU je lievelingshoodie via onze webshop!

1 %
BIO KATOEN

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort waren belangrijke elementen bij het ontwerpen van deze sweaters. Het katoen dat gebruikt wordt voor de Event Travel sweaters is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Het polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van Event Travel zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt. Zo krijgen we fier het label van WEAR FAIR en PETA APPROVED VEGAN.

1 %
Event Travel

Toerist, Petit Toerist of Out of Office. Deze truien werden speciaal ontwerpen door en voor Event Travel. Deze comfortabele unisex reisoutfits met subitiele maar duidelijke boodschappen zijn een must have! 

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.