Verjaardagsactie TAPA TI: GRATIS TAPA VAN DE CHEF + CAVA

Verjaardagsactie Tapa Ti Event Travel Sterrebeek

In 't kort

Heb je een exemplaar van ons magazine kunnen bemachtigen? Dan heb je een voucher dat je recht geeft om bij aankoop van 3 tapas bij Tapa Ti er gratis 1 tapa van de chef en 1 glas cava gratis bij te krijgen. Actie geldig tot en met 31/08/2023 en zolang de voorraad strekt, mits reservatie en voor maximaal twee personen.
Heb je nog geen magazine? Download deze dan op onderstaande link of spring binnen voor jouw exemplaar!

Tapa Ti Sterrebeek Tapasrestaurant
Familie Tapa Ti Sterrebeek
Tapa Tapa Ti Sterrebeek
SPAANSE SFEER IN STERREBEEK

Foodsharing, dat is delen en genieten. Een Spaanse traditie die je in ook in de Sterrebeekse Beekstraat kan beleven. Restaurant Tapa Ti is de ideale plek om samen te komen met vrienden of familie, een snelle maar gezellige zakenlunch, een tête-à-tête met je geliefde of ontspannen tafelen na de werkdag. Met de complimenten van de Michelingids.

WAAR REIZEN AL NIET GOED VOOR IS …

Inspiratie voor het concept deed Jutka De Win op tijdens een buitenlandse stage in een hotel in Valencia. “De foodsharingmentaliteit die ik daar leerde kennen boeide me enorm. Sinds de start van Tapa Ti in 2018 willen mijn broer Kenneth en ik de warmte van Valencia overbrengen naar Belgisch concept.”

MET DE PAPLEPEL

De passie voor lekker eten kreeg het duo met de paplepel ingegoten. Ouders Karla en Rudi runden 31 jaar lang het naastgelegen restaurant De Kasteelhoeve. Met de stopzetting eind 2022 hopen ze nu meer op reis te gaan. Tapa Ti kreeg daarbij de nodige uitbreiding.

BEKROOND MET BIB GOURMAND

De Spaanse geneugten van Tapa Ti vielen ook bij de Michelingids in de smaak. De culinaire kenners bekroonden het tapasrestaurant met een Bib Gourmand. Een hulde voor een uitstekende verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier, met seizoensgebonden producten en generositeit.

DE FAVORIETJES VAN VEERLE EN DIETER
  • De croquetas van chef Kenneth
  • Pimientos de Padrón, zachte pepers uit Galicië
  • Pere Ventura, cava
  • Portal d’Azenha, rosé uit de Portugese Douro
“Een genereuze plank met intens smakende charcuterie, ceviche van zeebaars met tijgermelk en vervolgens een mooi stuk vlees of zilte zeevruchten? Het familiale, lekker relaxte Tapa Ti haalt de Spaanse zon naar Sterrebeek. Dit is dé plek voor een feestelijk uitje met vrienden.”
– Guide Michelin

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Verjaardagsactie TAPA TI: GRATIS TAPA VAN DE CHEF + CAVA

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.