Troeven

In 't kort

Tijd voor een dagje pure fun en belevingen! In Phantasialand beleef je met familie en vrienden ontelbare attracties die al even uniek zijn als de themagebieden. Voel de hartslag van deze mysterieuze werelden al bij het instappen en ga volledig op in het avontuur.

Beschrijving

Een dagje Phantasialand is ook eenbeetje reizen. Je struint er door de jungle, laat je je betoveren door authentieke Chinese pagoden en hoor je de kobolten uit het basaltgesteente zachtjes fluisteren. Je beleeft het allemaal in al de themawerelden.

Ontdek ongelofelijke details zoals de geur van versgebakken koekjes in 3D-funride Maus au Chocolat, handgemaakte kostuums voor “Vater Frost” en “Lady winter” en authentieke Afrikaanse ornamenten die volledig met de hand zijn gemaakt.

Paradijsvogelbloemen, lampenpoetsers en Pasen-lelies voelen zich in het Phantasialand-resort meer dan op hun plek. Het aanbod aan planten in Phantasialand kan wedijveren met menig botanische tuin. Ieder themagebied heeft zijn eigen unieke beplanting.

Prijs

Volwassene: €75.00 per persoon

Kind (4-11 jaar): €65.00 per persoon

Kind (0-3 jaar): Gratis

Inbegrepen

  • 1 toegangsticket tot het park
  • vervoer met luxe autocar heen en terug vanuit Sterrebeek
Groepsuitstap: Phantasialand Event Travel Sterrebeek

Interesse in Groepsuitstap: Dagje fun in Phantasialand?

Groepsuitstap: Dagje fun in Phantasialand

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.