Endless Summer Sale Club Med

Endless Summer Sale Club Med Event Travel Sterrebeek

In 't kort

Boek je vakantie voor 25 mei en geniet tot €700 korting per persoon op een ruime selectie Resorts, voor alle vakanties met vertrek van mei tot november. En met de ‘Happy Family’-aanbieding is het verblijf gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Voorwaarden van deze aanbieding:
 • 5% korting per persoon (maximaal € 150 per persoon in een Standaard of Superior kamer en maximaal € 200 per persoon in een Deluxe kamer of Suite) of -10% korting per persoon (maximaal € 300 per persoon in een Standaard of Superior kamer en maximaal € 400 per persoon in een Deluxe kamer of Suite, of voor Rondreizen by Club Med) of -15% korting per persoon (maximaal € 500 per persoon in een Standaard of Superior kamer in een Resort en maximaal € 700 korting per persoon in een Deluxe kamer of Suite in een Resort of in een Villa of Chalet-appartement),
 • Geldig op vakanties die geboekt worden tussen 10/05/2023 en 25/05/2023 voor bepaalde vertrekdata tussen 13/05/2023 en 05/11/2023**, in een selectie van Resorts, Chalet-appartementen, Cruises by Club Med en Rondreizen by Club Med in de onderstaande zones:
  • Resorts in Azië & de Indische Oceaan**, de Caraïben & Amerikaanse kuststreken, Afrika, Europa & Middellandse Zeegebieden & Villa’s: Verblijfsarrangement van minimaal 3 en maximaal 21 nachten, met of zonder vervoer, korting enkel van toepassing op de prijs van het verblijf (prijs zonder het vervoer***)
  • Resorts in Frankrijk: Verblijfsarrangement van minimaal 3 en maximaal 21 nachten, met of zonder vervoer, korting enkel van toepassing op de prijs van het verblijf (prijs zonder het vervoer)
  • Resorts en Chalet-appartementen op Europese Sneeuwbestemmingen: Verblijfsarrangement van minimaal 3 en maximaal 21 nachten, met of zonder vervoer, korting enkel van toepassing op de prijs van het verblijf (prijs zonder het vervoer)
  • Cruises by Club Med: Verblijfsarrangement van minimaal 3 en maximaal 21 nachten, met of zonder vervoer, korting van toepassing op de prijs van het Arrangement (met inbegrip van het vervoer)
 • Rondreizen by Club Med***: Korting van toepassing op de prijs van het Arrangement (met inbegrip van het vervoer)
 • Niet inbegrepen in de aanbieding: de jaarlijkse bijdrage, services met toeslag, eventuele belastingen en kosten voor tussenlandingen of aanlegkosten. De aanbieding is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid (de korting is beperkt tot de eerste 15 reizigers***** per bestemming en per vertrekdatum voor iedere specifieke aanbieding, ongeacht de plaats van vertrek of het land waar de reservering uitgevoerd werd). Aanbieding geldig vanaf 6 jaar voor Resorts op Zonbestemmingen, vanaf 7 jaar voor de Rondreizen by Club Med (vanaf 12 jaar voor bepaalde reizen), en vanaf 8 jaar voor de Cruises by Club Med en in Cefalù. Deze aanbieding is niet retroactief, niet combineerbaar met andere aanbiedingen en onderworpen aan de algemene en specifieke verkoopvoorwaarden van Club Med®, de voorwaarden van het Praktische Boek en de Errata op het moment van de reservering.
 • Meer details van deze aanbieding (bestemmingen, plaatsen van vertrek en vertrekdata) in ons kantoor.
  * tussen 13/05/2023 en 10/11/2023 voor de Cruises by Club Med
  **Beschikbaar voor deze Resorts: Kani, De Villa’s van Finolhu, Phuket, Bali, Cherating, Bintan en Kabira
  *** voor deze Resorts is de korting ook van toepassing op het vervoer: Cap Skirring en Columbus Island
  **** Enkel geldig voor een selectie van Rondreizen, namelijk: “De Canadese Rocky Mountains”; “Canada ‘Grandeur Nature’”; “The Wild West”; “Toscaanse dromen”; “Italiaanse kunststeden”; “Schatten & Smaken van Sicilië”; “Op verkenning op Kreta”; “Goden en Legendes”; “Op verkenning in Armenië”; “Steden langs de Donau”; “Op verkenning in Kroatië & Slovenië”; “Op verkenning in Schotland”; “Reis door de tijd”; “Goud- en zijderoute”; “Cultuur, Natuur, Avontuur & Ontspanning in
  Tanzania”
  ***** beperkt tot 5 reizigers voor Villa’s & Chalets.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Endless Summer Sale Club Med

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.