Club Med’s ‘Happy First’-vroegboekactie: tot -20% korting

Club Med 2023 Event Travel Sterrebeek (1)

Club Med’s ‘Happy First’-vroegboekactie: tot -20% korting

Club Med 2023 Event Travel Sterrebeek (1)

In 't kort

De batterijen opladen op het authentiek Griekse eiland Evia in het vernieuwde resort van Gregolimano? Of een zomerse bergvakantie beleven bij Club Med in de Franse Alpen? Liever aan boord van het totaal gerenoveerde zeiljacht Club Med 2 de Middellandse Zee beleven op een unieke manier? Welke Club Med-vakantie je voor volgende zomer ook voor ogen hebt, op 11, 12 en 13 oktober geniet je met ‘Happy First’ gegarandeerd van de beste prijs van het seizoen. Met kortingen tot wel 20% (maximaal € 900). Voor Club Med Platinum-leden kunnen we je zomervakantie zelfs al op 10 oktober vastleggen.

Laat die zomerplannen dus niet koud worden, en bezorg ons nu al je voorinschrijving.

Waarom reserveren tijdens de ‘Happy First’ dagen?

Wees zeker van je voorkeursplaats in de Resorts en de services: kamers met tussendeur, Baby Club Med…

  • Hoogste korting van het seizoen: tot -20% per persoon op Premium kamers.
  • Voordelen van het vervoersaanbod van Club Med: zorgeloze en eenvoudige reisorganisatie + de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wie een vlucht boekt via Club Med is zeker van een unieke begeleiding en oplossingen bij onvoorziene omstandigheden (stakingen, geschrapte vlucht…).
  • -20% op Premium kamers en Premium kajuiten (Deluxe, Suite, Villa’s & Chalets) tijdens de 3 Onbeperkte Dagen van de ODR.
  • – 15% op Standaard kamers, Superior kamers en Escapades.
  • Toepasbaar vanaf 3 overnachtingen en meer
  • Voor een vertrek vanaf 06/05/2023 tot en met 14/12/2023.
Voorinschrijven voor gegarandeerd het beste aanbod!

De periode van de voorinschrijvingen en de prijsschattingen is een uniek moment om rustig samen je droomreis uit te werken. Op de startdag van de reservaties gaan we dan meteen aan de slag om je vakantie te boeken!

Goed om te weten
  • Toepasbaar op VV (‘Vol Voyage’): Voor alle Resorts* geldt dat de korting enkel wordt berekend op het onderdeel ‘Terrestre’ (het verblijf zelf).
  • Eén maximale korting: geen verschillende maxima meer afhankelijk van het aantal overnachtingen. Tijdens de 3 Onbeperkte Dagen: een korting tot maximaal -€900 (voor de HF-actie -20%) en tot maximaal -€900 (voor de HF-actie -15%), en dit ongeacht de verblijfsduur.
  • Quota: Vanaf 14/10 is enkel de korting van -15% toepasbaar op de alle data, Resorts en kamercategorieën in zo verre er nog plaatsen met korting beschikbaar zijn.

Mis geen nieuws, tips en reisaanbiedingen.

Ontdek onze inspiratiemagazines.

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees onze inspiratiemagazines. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Schenk vakantie cadeau. Geef onze waardebon.

Waardebon Event Travel Sterrebeek

Club Med’s ‘Happy First’-vroegboekactie: tot -20% korting

BEDANKT!

Zometeen krijg je een bevestigingsmail.

Je blijft nu als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, leuke reisverhalen en andere interessante informatie.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.