Win een weekendje weg in de Champagnestreek!

Het Viooltje geeft in samenwerking met Event Travel een superverblijf weg van 2 overnachtingen met ontbijt en een 4 gangendiner op datum naar keuze* voor 2 personen ter waarde van €500!

Ontvang per aankoop van €30 bij Het Viooltje Sterrebeek & Kampenhout een lotje en maak kans om het nieuwe jaar meteen in stijl in te zetten in Reims. 

Deze wedstrijd loopt van 10/12/22 tem 08/01/23! Wees er dus snel bij!

Op 10/01/2023 kondigt Het Viooltje alvast de gelukkige winnaar aan. 

Wat kan je winnen?

2 overnachtingen met ontbijt

Je verblijft met 2 personen in het centraal gelegen 4* hotel Mercure Reims Centre Cathédrale op basis van een tweepersoonskamer in logies & ontbijt.

Inbegrepen

• Verblijf in types 20, 21 of 11
• 4 gangendiner + een glas champagne per persoon

Geschenkje

Uiteraard wil je meteen je weekendje goed inzetten… Daarom voorzien we als extra geschenkje een fles champagne op de kamer bij aankomst.

Niet inbegrepen

  • Dranken en maaltijden die niet vermeld werden in prijs
  • Vervoer

Geldigheid

*We geven je de kans om dit uitzonderlijk weekendje te beleven met een verblijf voor 1/4/2023. Boek dus zeker voor 1/03/23 je verblijf om je prijs te kunnen innen. Deze prijs is twv €500 en is dus geldig voor 2 volwassenen. 

Wedstrijd Het Viooltje Event Travel Sterrebeek Mercure Reims champagne
We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.