Avondmarkt actie

10 september 2022 - 17u

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Avondmarkt in Sterrebeek geven we niet 1 maar 2 cadeautjes weg! 

  1. Kom met ons klinken aan onze Aperobar en download onze voucher op onderstaande link voor een gratis drankje bij aankoop van een drankje.
  2. Voor elke donatie in onze donatiebox ontvang je als bedanking een Event Travel attentie.

Alle opbrengsten van de Aperobar & donatiebox gaan naar Lilou als extra ondersteuning voor haar revalidatie na een zwaar ongeval op vakantie. We rekenen alvast op je steun! 

Meer info over dit initiatief hieronder of via deze link.

Steun Lilou met haar revalidatie

Zoals jullie weten staat Event Travel synoniem voor reizen en belevingen! Dat is onze passie en licht ons nauw aan het hart.

We waren dan ook meteen aangedaan toen we het verhaal lazen van Aïssa, Pieter, Kamiel (14) en Lilou (12). Ze vertrokken enkele weken geleden op hun droomreis naar Zuid-Afrika.

Hun roadtrip was helaas nog niet halverwege toen het noodlot keihard toesloeg. Op 31 juli veranderde hun leven in 1 klap door een zeer ernstig auto-ongeval. De impact van het ongeval is enorm. Ze ondergingen alle vier meerdere operaties in 2 verschillende ziekenhuizen in Zuid-Afrika. Kamiel, Aïssa en Pieter zijn zeer zwaar gekwetst maar zullen na een intense revalidatie gelukkig van hun verwondingen en breuken herstellen. Helaas is Lilou er slechter aan toe, veel slechter. De diagnose was érg hard en oneerlijk: een complete dwarslaesie. Naast verschillende inwendige bloedingen, brak ze dus ook haar rug waardoor Lilou verlamd is vanaf haar middel.
 
Hun gezin zal de komende maanden en jaren heel wat hulp nodig hebben op vele vlakken. Naast het feit dat hun leven er nooit nog hetzelfde zal uitzien, met een vreselijk zware fysieke en mentale impact, komen hier ook financiële gevolgen bij kijken.
 
Om hen zoveel mogelijk te ontzorgen werd er een GoFundMe opgezet om Pieter en Aïssa zo goed mogelijk financieel bij te staan. We willen hen door deze actie een hart onder de riem steken, zodat zij zich kunnen concentreren op het allerbelangrijkste: het revalidatietraject, fysiek en mentaal welzijn en de zorg & toekomstplannen van Lilou.
Alle donaties worden met enorm veel dankbaarheid onthaald en kunnen dit sterke gezin ondersteunen om de revalidatie met goede moed te starten. Aïssa en Pieter zullen via hun social media en ‘GoFundMe’ regelmatig en transparant communiceren over het traject van Lilou en hoe jullie donaties hen hierbij ondersteunen.
 
Elke donatie, groot of klein, wordt enorm geapprecieerd. Dank u wel!!
 
Indien u liever een offline donatie via overschrijving doet, kan dit op rekeningnummer BE72 3204 4623 3416. Graag met vermelding van naam, zodat ze dit kunnen vermelden op GoFundMe ter bevestiging.

Ontvang je drankenvoucher

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.